Black Desert Türkiye&Mena p2w mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Black desert türkiye ve menada güzel bir ilerleme kaydettim hilesiz hurdasız emekle benim çok merak ettiğim konu oyun pay to win yani para ödeyip kazanma meselesi mi var biliyorsunuz metin2 eskiden öyle değildi fakat son 5-6 yıldır açıklamama gerek yok :D 10tl öde kral ol black desertte böyle bir olay varmı bilgisi olan yazabilirmi?

Not: 2 günlük çar

Ekli dosyalar

• asdadzx.png
    asdadzx.png
    776.1 KB · Görüntüleme: 171
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bdo p2w'dir. Yeni başlayan bir oyuncunun yapacağı max p2w değerli pakettir. Ki oyun onu ücretsiz de veriyor yeni oyunculara. Bdo zaman işidir uzun bir maraton 1-2 ayda yüksek gearlara ulaşamazsın. Zaman ve emek ister.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şimdi şoyle dostum uzunca bir sure oynadim yalan yok ve bu uzerindeki itemlerin daha hic birsey oldugunu soylemeliyim sana malum yeni başlamisın oyunu ogreniyorsun harika p2w kismina gelirsek gelisimi zor bir oyun ama kimse parayla senin onune gecemez sadece sureci hizlandirir buna da p2skip deniyor yani senin 1 yilda yaptiğın seyi adam 2-3 ayda yapabiliyor mesela item basacakken cron tası lazım 2 mye satiliyordu benim zamanimda suan ne kadar bilmiyorum sen parabi kasiyorsun saatlerce falan adam.gidiyor bi kostum cekiyor parayla cron tasina donusturuyor senin saatlerce yaptigin seyi saniyede hallediyor bu konuda onune geciyor ama senden ustun olmuyor sen de daatlerce ugrasip o konuma gelebiliyorsun

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şimdi şoyle dostum uzunca bir sure oynadim yalan yok ve bu uzerindeki itemlerin daha hic birsey oldugunu soylemeliyim sana malum yeni başlamisın oyunu ogreniyorsun harika p2w kismina gelirsek gelisimi zor bir oyun ama kimse parayla senin onune gecemez sadece sureci hizlandirir buna da p2skip deniyor yani senin 1 yilda yaptiğın seyi adam 2-3 ayda yapabiliyor mesela item basacakken cron tası lazım 2 mye satiliyordu benim zamanimda suan ne kadar bilmiyorum sen parabi kasiyorsun saatlerce falan adam.gidiyor bi kostum cekiyor parayla cron tasina donusturuyor senin saatlerce yaptigin seyi saniyede hallediyor bu konuda onune geciyor ama senden ustun olmuyor sen de daatlerce ugrasip o konuma gelebiliyorsun
Aynı şey araplar için söylenemez hocam

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
itemlere önem vermedim reis daha yeni yeni çözmeye çalışıyorum söylediğin gibi, sadece görevleri yapıyorum daha 2. çar açıp onda adam akıllı biseyler yapmayı planlıyorum

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Neden oyle dusunuyorsun mesela son durumu bilmedigim icin soruyorum baya oldu oynamayali
Sunucuda araplarda oynuyor ve bir arap'ın bastığı 100 dinar bdo da 30-40k cron a eşit. Adam gözümün önünde cron ile pen debo deniyor 10 defa

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sunucuda araplarda oynuyor ve bir arap'ın bastığı 100 dinar bdo da 30-40k cron a eşit. Adam gözümün önünde cron ile pen debo deniyor 10 defa
Ama bu p2w olmjyor ki hocam yine dedigim.gibi 30-40k cronu sen de kasarsin ha kac yilini alir bilmiyorum p2w icin senin para vermeden asla ulasamayacagin bir sey olmasi gerek diye dusunuyorum

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ama bu p2w olmjyor ki hocam yine dedigim.gibi 30-40k cronu sen de kasarsin ha kac yilini alir bilmiyorum p2w icin senin para vermeden asla ulasamayacagin bir sey olmasi gerek diye dusunuyorum
Buna p2w deniyor hocam.
6.dk dan izleyebilirsiniz kendisi arap ve mena sunucusunda oynuyor. Bdo p2w'dir p2s gibi birşey yok arap geliyor cüzi bir miktar para basıyor senin hayatında yapamayacağın çarı sadece 1-2 ay gibi bir sürede yapıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Buna p2w deniyor hocam.
6.dk dan izleyebilirsiniz kendisi arap ve mena sunucusunda oynuyor. Bdo p2w'dir p2s gibi birşey yok arap geliyor cüzi bir miktar para basıyor senin hayatında yapamayacağın çarı sadece 1-2 ay gibi bir sürede yapıyor.
gamezbdo ile orjinalin farkı nedir bu p2w meselesini kapatmak mı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
p2skip dostum. 2015'den beri tartışılıyor bu konu artık uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. p2w değil, p2skip.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hemde ağır p2w oyunudur.Ben ilk çıktığında oynamıştım.Ozamanlar çok iyidi.Ama şimdi çok ama çok p2w

Üye
5 HİZMET YILI
Parayı veren vermeyenden daha hızlı ulaşıyor ulaşmak istediğine. Her küçük detay ücretli ama her küçük detay

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Başlarda çok fazla p2w olayını göremezsin ama başlarda bile çadır ve değerli alman lazım .Onun haricinde de oyunda ortalama bir gear yaptığın zaman olay ya hayatsız gibi farm atmaya kalıyor ya da p2w başka yolu yok maalesef.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kesin ve net asıl sunucular P2W, GameZ'de çok oyuncu var asıl sunucuların yerine geçebilir diğer private sunucular single player gibi kimse yok...

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gamezbdo ile orjinalin farkı nedir bu p2w meselesini kapatmak mı
gamezde sana oyunda kaldıkça 80 inci veriyor ayrıca level ve drop oranları daha fazla %900 gibi .Onun haricinde menada pen karayıldız,çöküş vs almaya kalksan 100t ve satışı olmuyor çoğu zaman ama gamezde 10t almak neredeyse imkansız gibi bir şey ama gamez gibi pvplerde kendin de basabiliyorsun ve ya alabiliyorsun ucuz olduğu için vs vs bir sürü farkı var kısaca menada zor - gamezde kolay.

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
2 yıl oynadım böyle p2w görmedim araplar olmasa oyun kapanır :D adamlar tek seferde araba parası basıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bdo mena çöplük ilerleye bilmen için ya çok paran olucak yada akılsız mmo bağımlısı olucaksın

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
seni farklı farklı bilgilendirmişler arkadaşım. p2w değildir bdo :) sadece bir takım işte exp boost ve saire gibi ayrıcalıklara sahip olabilmen için bazı değerli pakettir ve saire şeyler alman gerekebilir ve buda sadece şunu farkettirir örnek veriyorum geldin 63 levele adam 64 e mi kasıcak paketi var ise örnek rakam söylüyorum tabiki 1 saatte kasar yok ise 2 saat anladın mı yani yüksek levellerde bu paketlerin çok faydasını göremezsin. mağazadan bişeyler alayım satayım yapamazsın çünkü sınırı var dükkandan bişeyler alıp satmanın sınırı var :) p2w bir oyun değildir ufak tefek etkileri vardır yeni başlayan oyuncu için onun dışında end game giden yolda bırak farkı neredeyse fark yok o paketler ile ilgili :) bu arada gamezbd başlayabilirsin gamezbd menaya göre dükkandan sahip olduklarını online süresine göre sana sunma hakkı sağlıyor oyuna başla anlayacaksın dediklerimi :) iki server da gayet başarılı keyfine bak p2w falan yok kardeşim kısacası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...