Aynı şey araplar için söylenemez hocamŞimdi şoyle dostum uzunca bir sure oynadim yalan yok ve bu uzerindeki itemlerin daha hic birsey oldugunu soylemeliyim sana malum yeni başlamisın oyunu ogreniyorsun harika p2w kismina gelirsek gelisimi zor bir oyun ama kimse parayla senin onune gecemez sadece sureci hizlandirir buna da p2skip deniyor yani senin 1 yilda yaptiğın seyi adam 2-3 ayda yapabiliyor mesela item basacakken cron tası lazım 2 mye satiliyordu benim zamanimda suan ne kadar bilmiyorum sen parabi kasiyorsun saatlerce falan adam.gidiyor bi kostum cekiyor parayla cron tasina donusturuyor senin saatlerce yaptigin seyi saniyede hallediyor bu konuda onune geciyor ama senden ustun olmuyor sen de daatlerce ugrasip o konuma gelebiliyorsun
Neden oyle dusunuyorsun mesela son durumu bilmedigim icin soruyorum baya oldu oynamayaliAynı şey araplar için söylenemez hocam
itemlere önem vermedim reis daha yeni yeni çözmeye çalışıyorum söylediğin gibi, sadece görevleri yapıyorum daha 2. çar açıp onda adam akıllı biseyler yapmayı planlıyorumŞimdi şoyle dostum uzunca bir sure oynadim yalan yok ve bu uzerindeki itemlerin daha hic birsey oldugunu soylemeliyim sana malum yeni başlamisın oyunu ogreniyorsun harika p2w kismina gelirsek gelisimi zor bir oyun ama kimse parayla senin onune gecemez sadece sureci hizlandirir buna da p2skip deniyor yani senin 1 yilda yaptiğın seyi adam 2-3 ayda yapabiliyor mesela item basacakken cron tası lazım 2 mye satiliyordu benim zamanimda suan ne kadar bilmiyorum sen parabi kasiyorsun saatlerce falan adam.gidiyor bi kostum cekiyor parayla cron tasina donusturuyor senin saatlerce yaptigin seyi saniyede hallediyor bu konuda onune geciyor ama senden ustun olmuyor sen de daatlerce ugrasip o konuma gelebiliyorsun
Sunucuda araplarda oynuyor ve bir arap'ın bastığı 100 dinar bdo da 30-40k cron a eşit. Adam gözümün önünde cron ile pen debo deniyor 10 defaNeden oyle dusunuyorsun mesela son durumu bilmedigim icin soruyorum baya oldu oynamayali
Ama bu p2w olmjyor ki hocam yine dedigim.gibi 30-40k cronu sen de kasarsin ha kac yilini alir bilmiyorum p2w icin senin para vermeden asla ulasamayacagin bir sey olmasi gerek diye dusunuyorumSunucuda araplarda oynuyor ve bir arap'ın bastığı 100 dinar bdo da 30-40k cron a eşit. Adam gözümün önünde cron ile pen debo deniyor 10 defa
Buna p2w deniyor hocam.Ama bu p2w olmjyor ki hocam yine dedigim.gibi 30-40k cronu sen de kasarsin ha kac yilini alir bilmiyorum p2w icin senin para vermeden asla ulasamayacagin bir sey olmasi gerek diye dusunuyorum
gamezbdo ile orjinalin farkı nedir bu p2w meselesini kapatmak mıBuna p2w deniyor hocam.6.dk dan izleyebilirsiniz kendisi arap ve mena sunucusunda oynuyor. Bdo p2w'dir p2s gibi birşey yok arap geliyor cüzi bir miktar para basıyor senin hayatında yapamayacağın çarı sadece 1-2 ay gibi bir sürede yapıyor.
gamezde sana oyunda kaldıkça 80 inci veriyor ayrıca level ve drop oranları daha fazla %900 gibi .Onun haricinde menada pen karayıldız,çöküş vs almaya kalksan 100t ve satışı olmuyor çoğu zaman ama gamezde 10t almak neredeyse imkansız gibi bir şey ama gamez gibi pvplerde kendin de basabiliyorsun ve ya alabiliyorsun ucuz olduğu için vs vs bir sürü farkı var kısaca menada zor - gamezde kolay.gamezbdo ile orjinalin farkı nedir bu p2w meselesini kapatmak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?