black desert oynayan varmı acaba ben oyuna girerken erişim yetkiniz yok diyor, steam üzerinden almadım internette kendi sitesi üzerinden indirdim para falanda ödemedim neden böyle birşey ile karşılaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz ??
[QUOTE = "byeross, postagem: 2526975, membro: 2185817"]
Gostaria de saber se você está jogando black desert, quando entro no jogo, você não tem acesso, eu não o recebi via vapor, baixei-o de seu próprio site na internet, não paguei por dinheiro ou algo assim, você pode me ajudar?
[/ CITAÇÕES]
Vou tentar te ajudar
but i think...[Black Desert is a revolutionary MMORPG that delivers intense, fast-paced combat, profitable life skills and an expansive open world. Slay monsters, abominations and gods, or engage in relaxing life skills like crafting, fishing and cooking. Become your true self in this truly open, open world MMORPG.]
olabilir bilmiyorum, steam ile indirmeye çalışacağım fakat minimum özelliklerde windows 10 diyor benimki 8 acaba ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum
olabilir bilmiyorum, steam ile indirmeye çalışacağım fakat minimum özelliklerde windows 10 diyor benimki 8 acaba ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum