Black Panter: Wakanda Forever Orjinal Fragman Yayınlandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Marvel Bu Yıl Yeterince Filmlerine Doyurmaya Hazır Gibi Görünüyor.
Bildiğiniz Üzere 28 Ağustos 2020 Tarihinde Chadwick Boseman Hayatını Kaybetti, Marvel'ın Yerine Kimi Koyacağını Düşünürken Marvel Beklenmeyeni Yaparak Black Panther'i Film'de de Ölüme Mahkum Etti.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Black Panther İçin Yeni Düşünülen Biri Yine Bir Kadın, Konu Dışı Olucak Ama Kaleme Almassam Olmaz. LAN MARVEL NİYE TÜM KARAKTERLERİ KADIN YAPIYORSUNUZ DERDİN NE OLUM ? :D
İşte Karşınızda Yeni BlackPanther,

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Evet Chadwick Boseman'ın Ölümünden Sonra İlk Film'inde Gördüğümüz Kız Kardeşi Shuri Olacak Yani Letitia Wright.
Bilemiyorum Ama Bu Kimse Bizlere Kara Panter'in Yaşattığı Hissi Yaşatamayacak Gibi Duruyor. Önyargılı Olmak İstemem Yanıltabilir.

Black Panther 2'ninde Gelmesiyle Faz 4 Son Buluyor. Adım Adım Faz 5'e Doğru..

Fragman 20.00'da Yayımlanmasına Rağmen 1 Saatte 3 Milyondan Fazla Görüntülenme Aldı.

Karşınızda Black Panter: Wakanda Forever Orjinal Fragman,

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Marveldaki karakterlerin kadına dönüşmesini anlayamıyorum aynı netflix ve lgbt gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ileride marvel diye birşeyin kalmayacağını düşünüyorum belli bi marka adı altında değilde daha çok kişilerin kendi yaptığı eserler daha orjinal kabul edilecek. çünkü varyasyon yaratıp kaliteyi düşürüyorlar para kazanma amaçlı başka birşey değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Marvel da kalite olarak düştü bence. İlk kaptan amerika filmini hatırlıyorum da çok iyiydi. Tam bir delikanlıydı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ben Shuri'nin(Black Panther'in kardeşi) bir black panther olmasını mantıklı buldum, Chadwick aramızdan ayrıldığı ve marvel'ın da cgi işini günden güne becerememesinden dolayı daha iyi olmuş. He birde bilen bilir çizgi romanda benim bildiğim 4 farklı black panther vardı. Bunlar T'Challa babası dedesi ve kardeşiydi, yani Shuri varken Killmonger'ın falan panther olması anlamsız olurdu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Güzele benziyor merakla bekliyoruz

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güzel olacağını sanmıyorum marvel bozdu artık

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bazıları demiş ki neden BlackPanther in başrolünde siyahi var, neden beyaz biri oynamıyor ırkçılık var. olm her şey size hitap etmek zorunda değil 😅 bırakın bir film de siyahilerin olsun kadınların olsun. sanki bana çanakkale savaşını zenci kadınlarla anlatıyorlar. kurgu bir hikaye işte bırakın isteyen istediğini çeksin.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
The black widow saçmalığından sonra bu film efsane olucak fragmanı izledikten sonra beklentim yükseldi 😋
Marvel son zamanlarda görsel efektlerde işi batırsads ümitliym

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Güzel bir film olucağını düşünüyorum. Elbette ünlü aktörümüz artık yok ama elimizdeki ile geçinicez.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
marvel artık nereden para söksek diye çok düşünüyor. saçma sapan diziler gereksiz spinofflar derken kalite iyice düştü. multiverse'le de sıvayı çekecekler diye tahmin ediyorum

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Güzel film olacak gibi duruyor

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
güzel olacak gibi bekliyoruz..

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
marvel nereden para söksek diye çok düşünüyor filmin konusu ve ve ilk partı gıbı degıl gerçekten kalıtesız olmuş paylaşım için teşekkürler

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Chadwick öldükten sonra anısına yapılması güzel olmuş fakat izleyeceğimi sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bakalım bekletire değecek bir film olmus mu sabırsızlık ile beklemekteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...