sen nasıl indirebildin kiBende yedim ufak bir sorun oldu herhalde)
Steam i kaldırmaya gerek var mı ?Apex ban yedim hdd ban oldugu için ssd attım tekrar oynuyorum. Bende black squad ban yedim oyunu sil farklı hesaplan gir farklı disk sürücüsüne yükle tekrar dene.
Yeni hesap actigimiz zaman otomatik olarak yüklü gözüküyorHilesiz olarak 64 bit açılıyor, ancak hileyle 32 bitte başlatmanızı istiyor.
Hileye erişimin yok zaten. Nasıl oluyor da kullanıp ban yiyorsun ? Yanlış anladıysam kusura bakma lütfen. Eğer herkes gibi ban dalgasında gittiğini düşünüyor isen ve o yüzden girmeye korkuyor isen, korkma bir şey olmaz. Hile kullanmadığın sürece (daha önce kullanmadıysan) sorun olmaz senin için.Format atsam oyuna yeni bir hesap açıp girsem düzelir mi ? Yani hilesiz olarak oynayabilir miyim ?
Kardeşim genel ban yedik.suan giremiyoruz oyuna.ben de oynayasım var hocam black squad da işte ban yer miyim diye korkuyorum seri ban atarlar mı
Eğer oyunda hile açmadıysan endişelenmene gerek yok. Rahatlıkla oynayabilirsin. Sadece hile kullananlarda bu sorun var sanıyorum. Bende de var aynı sorun.ben de oynayasım var hocam black squad da işte ban yer miyim diye korkuyorum seri ban atarlar mı
Kullandım hesabım ban yedi forumdan reis.Oyunda battle eye sürekli ban atıp duruyor.Ben bu oyunu 2 yıldır normal oynuyordum.Yeni hesap açıp normal bir şekilde tekrar başlamak istiyorum ama sürekli ban yiyorum.Hileye erişimin yok zaten. Nasıl oluyor da kullanıp ban yiyorsun ? Yanlış anladıysam kusura bakma lütfen. Eğer herkes gibi ban dalgasında gittiğini düşünüyor isen ve o yüzden girmeye korkuyor isen, korkma bir şey olmaz. Hile kullanmadığın sürece (daha önce kullanmadıysan) sorun olmaz senin için.
Aynı sorun bizde de var. Lakin bir şey merak ettim. Henüz rankın en düşükte, nasıl kullanabildin hileyi ?Kullandım hesabım ban yedi forumdan reis.Oyunda battle eye sürekli ban atıp duruyor.Ben bu oyunu 2 yıldır normal oynuyordum.Yeni hesap açıp normal bir şekilde tekrar başlamak istiyorum ama sürekli ban yiyorum.
bende onu anlamadım bi aydınlatsada biziAynı sorun bizde de var. Lakin bir şey merak ettim. Henüz rankın en düşükte, nasıl kullanabildin hileyi ?Farklı hile mi kullandın yoksa bu sitenin hilesi mi?