Black Squad Donanım Banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba,
Geçtiğimiz aylarda yapılan toplu donanım banı sonucunda bilgisayarıma harici bir disk takarak içerisine steam'i kurup black squad'ı indirdim.
Sonuç: Halen girdiğim her hesaba 5/15dk içerisinde ban atmaya devam ediyor.
Bunu nasıl çözeceğiz, çözen yok mu daha? :thonkie:

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
En temiz yöntem sistemdeki bütün bileşenlerinin serial numberlarını değiştirmek, eğer "bilgisayar" yasağı olduğuna eminsen. Her bulduğun spoofer güncel değil ve çalışmayacaktır, sen serial değişmiş olarak görsen bile, değişmemiş olabiliyor ve yasaklı olduğun oyun / program seni yine olduğu gibi görmeye devam ediyor. Free spooferlar kesinlikle işine yaramıyıcak sana tavsiyem yabancı kaynaklara bakman, zaten TR'de bulabilecegini sanmıyorum. Spooferlar genel de abonelik halinde satılır ve dolar üzerin'den lifetime olarak'da var fakat 60 70 dolar arası. Abonelik halin'de satılmasının sebebi seriallerin kesin degiştirilmemesinden yani bilgisayar kapanıp açılınca yeni'den aynı işlemleri uygulaman gerekiyor, spoofer olmadan işin çok zor. Daha fazla bilgi almak istiyorsan dm kutuma discord adresini bırakmayı unutma.

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
En temiz yöntem sistemdeki bütün bileşenlerinin serial numberlarını değiştirmek, eğer "bilgisayar" yasağı olduğuna eminsen. Her bulduğun spoofer güncel değil ve çalışmayacaktır, sen serial değişmiş olarak görsen bile, değişmemiş olabiliyor ve yasaklı olduğun oyun / program seni yine olduğu gibi görmeye devam ediyor. Free spooferlar kesinlikle işine yaramıyıcak sana tavsiyem yabancı kaynaklara bakman, zaten TR'de bulabilecegini sanmıyorum. Spooferlar genel de abonelik halinde satılır ve dolar üzerin'den lifetime olarak'da var fakat 60 70 dolar arası. Abonelik halin'de satılmasının sebebi seriallerin kesin degiştirilmemesinden yani bilgisayar kapanıp açılınca yeni'den aynı işlemleri uygulaman gerekiyor, spoofer olmadan işin çok zor. Daha fazla bilgi almak istiyorsan dm kutuma discord adresini bırakmayı unutma.

İkinci bir harddisk takıp farklı bir işletim sistemi kursam (dualboot) sorun çözülür mü?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İkinci bir harddisk takıp farklı bir işletim sistemi kursam (dualboot) sorun çözülür mü?
KVM raid stick gibi methodlar ile aşılabilir aslında fakat ugraşman gerekiyor. Elinde harddisk varsa dene fakat çok ugrastırır zamanını yer, ve tek hdd serial ile kalmamış olabilirler, bütçeniz var ise sizi yardımcı olabilirim

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kanka hwid'in yasaklanmıştır spoofer bulman gerek yada satın alman gerek başka türlü zor sistemin hangi bilgilere ban attığını bilemezsin ama tek bilgiye atmıyacağını aklında bulundur derim
hard disk alman değiştirmen birşeyi değiştirmez diye biliyorum çünkü diğer bilgilerin de alınmış yasaklanmıştır umarım yanlış bilmiyorumdur

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
paralı yabancı HWID Spoofer al

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kral özelden ulaşabilirsin spoof sağlayabilirim

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bilgisayarın modelini değiştirmek belki işe yarar öyle kandırabilirsin

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ne yazık ki ücretsiz olarak Hwid Ban kaldırmak oldukça zor. Free Spoofer genel olarak detect çünkü. Paranla gidip alman gerekiyor güvenilir ve temiz yol olarak. Bunun içinde tabi ucuz bir fiyat yok. Pahalı şekilde bulabilirsin ancak yani. Onun dışında kaldırman mümkün değil. Yeni güncellenecek Black Squad hilesi için Hwid Spoofer ile birlikte gelmesi düşünülüyor şuan. Hilenin üstünde duran yetkilinin kendisi söyledi bunu zaten. Buradan da okuyabilirsin;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...