oyunda baya baya adamlar hile kullanıyo ya bizde öküzün trene baktığı gibi bakıyoz zoruma gidiyoSanırsam Memory Hackers Formunda bu oyuna dair hile yok![]()
oyunda baya baya adamlar hile kullanıyo ya bizde öküzün trene baktığı gibi bakıyoz zoruma gidiyo
buldumda 1 günlük 7.99 euro yani beni öp seler o parayı vermem laYapacak birşey yok kodlamıyorlar bi bildikleri var demek ki başka forumlarda varsa bulabilirsin.
buldumda 1 günlük 7.99 euro yani beni öp seler o parayı vermem la
1 günlük 7.99 euro olmaz ya. senin baktığın sadece black squad hilesi değildir. paralı hile satan sitelerin 24 saatlik deneme paketleri olur sen ona bakmışsındır o paket içerisinde sitedeki bütün hileler vardır.buldumda 1 günlük 7.99 euro yani beni öp seler o parayı vermem la
aceba crak atacak varmıdır la aynen loader miş o1 günlük 7.99 euro olmaz ya. senin baktığın sadece black squad hilesi değildir. paralı hile satan sitelerin 24 saatlik deneme paketleri olur sen ona bakmışsındır o paket içerisinde sitedeki bütün hileler vardır.
bak adam şuan oyunda sitenin adresini veriyo milletesanmam. adamlar sürkli güncelleme yapıyor hangi birine yapacklar?.
sana üzüldümde steam boş yazsada bişey olmaz lauğraşma hiç hileyle boş yere steam hesabını lekelersin. arkadaş almıştı hileyi yan yana oynuyoduk bana yer söylüyordu öldüğü zaman beni izliyordu ben de onun ekranına bakarak oynuyordum, benim bilgisayarda hile açık olmamasına rağmen report ile ban yedim steamde kocaman VAC Ban yazıyor şuan.
canım kardeşim adam kendi basesinden vuruyo beni ne zevkinden bahsediyon çıldırıyom şuan ben oyun oyniyamıyom bende onlara şarşı kullanmak için diyom zaten bide sdk yı nasıl kullanırızBu oyunda hile var fakat karşına gelmesi %1. UC sitesinde dano20 zombi diye bir adam SDK ' sını atmıştı kullandım zevki çıkmayınca bıraktım çok basite kaçıyor, arkları trollemek için açıyordum. Şimdi oyunu iyi oynadığım için açmıyorum oynamasam bile açmam zevki çıkmaz karşındaki adamlar hile değil sen zulu gibi oyunlar oynarken oyun çıkmadan kapalı betasına katılanlar ve kendini geliştirenler. Şu an sadece hile isteği için konuyu açtın sanıyorum bu cevapda öyle sanıyor macro kullanan var buda oyuncuları vurmanı bir hayli kolaylaştırıyor ama o da bir yere kadar tek diyeceğim şeyBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapizle
Bu oyunda hile var fakat karşına gelmesi %1. UC sitesinde dano20 zombi diye bir adam SDK ' sını atmıştı kullandım zevki çıkmayınca bıraktım çok basite kaçıyor, arkları trollemek için açıyordum. Şimdi oyunu iyi oynadığım için açmıyorum oynamasam bile açmam zevki çıkmaz karşındaki adamlar hile değil sen zulu gibi oyunlar oynarken oyun çıkmadan kapalı betasına katılanlar ve kendini geliştirenler. Şu an sadece hile isteği için konuyu açtın sanıyorum bu cevapda öyle sanıyor macro kullanan var buda oyuncuları vurmanı bir hayli kolaylaştırıyor ama o da bir yere kadar tek diyeceğim şeyBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapizle
Para hilesi ? yok artık sahtedir gerçektenmi , denedinmi ?paralı hilesi var 40 liraydı ona da zam gelmiş 70 lira olmuş.
Demek çok iyi oynadığını söylerken yanılıyordumBu oyunda hile var fakat karşına gelmesi %1. UC sitesinde dano20 zombi diye bir adam SDK ' sını atmıştı kullandım zevki çıkmayınca bıraktım çok basite kaçıyor, arkları trollemek için açıyordum. Şimdi oyunu iyi oynadığım için açmıyorum oynamasam bile açmam zevki çıkmaz karşındaki adamlar hile değil sen zulu gibi oyunlar oynarken oyun çıkmadan kapalı betasına katılanlar ve kendini geliştirenler. Şu an sadece hile isteği için konuyu açtın sanıyorum bu cevapda öyle sanıyor macro kullanan var buda oyuncuları vurmanı bir hayli kolaylaştırıyor ama o da bir yere kadar tek diyeceğim şeyBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapizle
yok lan oynarken 0 ' a giderdimPara hilesi ? yok artık sahtedir gerçektenmi , denedinmi ?
Post automatically merged:
Demek çok iyi oynadığını söylerken yanılıyordum![]()
SDK için kodlama dili bilmen şart en iyisi VB.NET ' den başla ama kimisine göre yorucu gelebilir. Baseden vurulma mevzusuda şöyledir brah. Bir map vardı karşı taraf merdivende bakıyordu diğer karşı tarafın kapısının arasından çok iyi aim ' i olan oyuncular var bunun için bir şey diyemem, fakat uzak mesafeden birisi vuruyor diye şüpheleniyorsan oyunda hile var diyip bırakma oyunu 1 ay önce hassasiyetim çok fazlaydı refleksimde yerinde şimdi girsem yeni başlayan gibi oynuyorum, nedeni ise oyuna ciddi bir şekilde ara verdim diğer sebebi ise başka oyunlardaki sense alıştım. Benim favorim her zaman yüksek hassasiyet ama bir süre sonra adamların oynayışına göre seninde taktiklerin ve sens ayarlarıını değiştirebilecek derecede tilt oluyorsun bu sırada araya öfke,yedirememezlik giriyor, sen eskiden iyi oynadığını biliyorsun şimdi neden iyi oynayamıyorum diyosundur her şey aynı diye, hayır herşey aynı değil sen başka oyuna geçince o oyundaki oynayışını önceki oynadığın oyundakine benzetmeye çalışıyorsun oysa ki ikisi çok farklı oyunlar. Bırakma diyorum daha ne diyim iyi oynadığın zaman elbette olacaktır fakat oyunun kapalı betasından bu yana karşına gelen mükemmel oyuncularda olacak bu yüzden rank sistemi var. Hadi sana kolay gelsin. hile bir yere kadar biliyorum, first blood oyununa wallhack ile başladım bir süre sonra sıkıldım kendimi geliştirdim oyun sıralamasında üstlerde olan bir takıma takıldım şu an bana hile diyenlerde önceki yaptığım hatalar yüzünden. Bir şeye eğlence ile başlasan bile o işi fazla yaptığından ekmek kapısı oluyor. Hadi sana k.gcanım kardeşim adam kendi basesinden vuruyo beni ne zevkinden bahsediyon çıldırıyom şuan ben oyun oyniyamıyom bende onlara şarşı kullanmak için diyom zaten bide sdk yı nasıl kullanırız
harbi ne yazdın la öyle valla yarısında bıraktım çay almaya gittimyok lan oynarken 0 ' a giderdimkullanmıyom ilk çıktığı zamanlar
Post automatically merged:
SDK için kodlama dili bilmen şart en iyisi VB.NET ' den başla ama kimisine göre yorucu gelebilir. Baseden vurulma mevzusuda şöyledir brah. Bir map vardı karşı taraf merdivende bakıyordu diğer karşı tarafın kapısının arasından çok iyi aim ' i olan oyuncular var bunun için bir şey diyemem, fakat uzak mesafeden birisi vuruyor diye şüpheleniyorsan oyunda hile var diyip bırakma oyunu 1 ay önce hassasiyetim çok fazlaydı refleksimde yerinde şimdi girsem yeni başlayan gibi oynuyorum, nedeni ise oyuna ciddi bir şekilde ara verdim diğer sebebi ise başka oyunlardaki sense alıştım. Benim favorim her zaman yüksek hassasiyet ama bir süre sonra adamların oynayışına göre seninde taktiklerin ve sens ayarlarıını değiştirebilecek derecede tilt oluyorsun bu sırada araya öfke,yedirememezlik giriyor, sen eskiden iyi oynadığını biliyorsun şimdi neden iyi oynayamıyorum diyosundur her şey aynı diye, hayır herşey aynı değil sen başka oyuna geçince o oyundaki oynayışını önceki oynadığın oyundakine benzetmeye çalışıyorsun oysa ki ikisi çok farklı oyunlar. Bırakma diyorum daha ne diyim iyi oynadığın zaman elbette olacaktır fakat oyunun kapalı betasından bu yana karşına gelen mükemmel oyuncularda olacak bu yüzden rank sistemi var. Hadi sana kolay gelsin. hile bir yere kadar biliyorum, first blood oyununa wallhack ile başladım bir süre sonra sıkıldım kendimi geliştirdim oyun sıralamasında üstlerde olan bir takıma takıldım şu an bana hile diyenlerde önceki yaptığım hatalar yüzünden. Bir şeye eğlence ile başlasan bile o işi fazla yaptığından ekmek kapısı oluyor. Hadi sana k.g
(Of ulan ne yazmışım ha dur azda şurada kendimi övüm üff üff MAŞAALLAH)
iyi işte o çayı bitir doru camiyeharbi ne yazdın la öyle valla yarısında bıraktım çay almaya gittim![]()