Seçkin Üye
Black squad'da hack ne zaman cıkar bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
bunun için kimse tarih veremez dostum ne zaman eklerlerse
Anladım zaten yeni konu acmişlar Black squad hakkında ben yeni gördüm acmazdın konu gorseydımbunun için kimse tarih veremez dostum ne zaman eklerlerse
bu kesin bilgi mihi̇leyi̇ yayinlamalarinin bi̇rkaç hafta alacağini düşünüyorum çünkü geli̇şti̇ri̇ci̇ler apex legends hi̇lesi̇ üzeri̇nde çalişiyorlar
Pek sanmam hemen yapacaklarını cunku 1 sene Dİr falan bakıyorum siteyehi̇leyi̇ yayinlamalarinin bi̇rkaç hafta alacağini düşünüyorum çünkü geli̇şti̇ri̇ci̇ler apex legends hi̇lesi̇ üzeri̇nde çalişiyorlar
black squad gelse aşırı iyi olur demiştim ta ki bu mesajı görene kadar kaynak ?hi̇leyi̇ yayinlamalarinin bi̇rkaç hafta alacağini düşünüyorum çünkü geli̇şti̇ri̇ci̇ler apex legends hi̇lesi̇ üzeri̇nde çalişiyorlar
Malesef pek tanımmayan oyunlara hile az yapıyorlar black squad'da oyuncu sayısıda duştu zatenblack squad gelse aşırı iyi olur demiştim ta ki bu mesajı görene kadar kaynak ?
yani gelicek mi gelmiyecek mi hala anlamış değilim ahahahMalesef pek tanımmayan oyunlara hile az yapıyorlar black squad'da oyuncu sayısıda duştu zaten
Belli deyiş kardeşim konu açacaklar zaten oradan belli oluryani gelicek mi gelmiyecek mi hala anlamış değilim ahahah
ack squad hakkında ben yeni gördüm acmazdın ko
değil usta emin ol.bu kesin bilgi mi
Beni de arkadaş başlattı pek popüler oyun olmadığı için herhalde fazla hilesi falan yok sanırım bende bakıyorum sürekli de güvenilir bir mh Black squat olsa keşkeBlack squad'da hack ne zaman cıkar bilen varsa yardımcı olabilir misiniz