Süper Üye
admin arkadaşlar bu oyun için hala bi aim gelmedi mi .teşekkürler
oldukca populer bir oyun şuan beta test de olmasına ragmen baya olumlu geri dönüşler alıyor ayrıca p2w bir oyun degil tek sıkıntı hile çoklugu olması %30 dan fazla oyuncu hile kullanıyorPopüler bir oyun ise gelir. Çok oynanmayan oyunlara hile kodlanmıyor.
MemoryHackers 'ın genel amacı p2w oyunlarında ki eşitsizliği ortadan kaldırmaktır ama o oyun için hile geleceğini sanmıyorum.oldukca populer bir oyun şuan beta test de olmasına ragmen baya olumlu geri dönüşler alıyor ayrıca p2w bir oyun degil tek sıkıntı hile çoklugu olması %30 dan fazla oyuncu hile kullanıyor
Saçma bence yaw oyunu 3 ay önce bıraktım her 10 oyunun 2 sinde hile geliyor eyw p2w degil ama hileler sayesinden p2w oluyor parayla satmalarında dolayıhocam bu oyun ile ilgili bende konu actım fakat p2w olmadıgı için yapmıcaklarmıs söylentiler bunlar fakat adminlerin ağzından cıkan bişi yok belli değil yani
karşıya hile gelimci ne keyfi kalıyor kardeşim oyunu zaten zorlukla oynuyordum 15-20 fps arası ortalamın biraz üstü oyuncuyum ama bu fps le zaten zarlı zorlu oynuyorum bide her 10 oyunda en az 1 tane hileci geldimi ne tadı kalıyor ?Arkadaşım bende bi aralar çok baktımda var var ama adamlar kendine saklıyor palaşma ayagına içinde rat-keylogger içeren virüs lü dosyalar veriyolar. Açıkcası bulman zor bırak hilesiz oyna keyfini çıkarr.![]()
Türkiyede Reklamı Az Olmasına Ragmen Nerdeyse Hemen Hemen Her Oyunda En Az 1 Türk Oyuncu Bulursun Üstüne Üstelik Beta Test de şuan Geliştirme Aşamasında Çıkımına Az Kala Biraz daha gömerler Reklamı Ozaman Bolluktan Sunucu yetişmezOyunu bende oynuyorum bu aradapop ancak tutarmı bilemeyiz