Black Squat Heck Kodlayın Artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bir cok insan bekliyor sizden ricamız bir an önce hile kodlamanız lütfen kulak asın yardımcı olun

Ragnar Lothbrok
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Forumda bir kitlesi var ise oyunu oynayan , düşünürler bence :fastthink: . Katılıyorum bu arada squat'ı squad diye düzeltirsen :D

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam şu güzelim oyuna hile isteme bari hadi desem p2w oyun adalet yok herkes eşit değil tamam diyecem ama oyunda hiçbir adaletsizlik yok

Ragnar Lothbrok
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
CS:GO'da p2w değil hatırlatırım :) ama hilesi var. Şimdi cs'de hile açıyorlar Neden? ''Onlarda açıyor.'' vs. genel olarak. Neden bu oyundada hile olmasın diye düşünmüştür belki çünkü bu oyununda hilesini yapan kullanan vardır illaki. Bence skin hilesi gelmesi güzel olabilir envanter hilesi yani S.K.I.L.L'deki veya wolftü'deki gibi.

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@fena90 hocam o zaman sadece skin hilesi istesinler forumda 1-2 tane daha gördüm adam aim istiyor wall istiyor her şeyi istiyor hile değil de skin changer istiyoruz deseler daha mantıklı

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
CS:GO'da p2w değil hatırlatırım :) ama hilesi var. Şimdi cs'de hile açıyorlar Neden? ''Onlarda açıyor.'' vs. genel olarak. Neden bu oyundada hile olmasın diye düşünmüştür belki çünkü bu oyununda hilesini yapan kullanan vardır illaki. Bence skin hilesi gelmesi güzel olabilir envanter hilesi yani S.K.I.L.L'deki veya wolftü'deki gibi.
aynen öyle sadece skin hilesi olsa yine yeterli

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Hocam şu güzelim oyuna hile isteme bari hadi desem p2w oyun adalet yok herkes eşit değil tamam diyecem ama oyunda hiçbir adaletsizlik yok
p2w Her Oyunda Geçerlidir Oyun İçi Olmasa Bile Bak Ben 1,5 Yıl Oynadım Ara Ara Kafa Attı Sildim Neden ? Mq Bilgisayarı Yüzünden 20 FPS LE Oyunmu Oynanır Mq Kafa Rahat Zaten Oyunlardadan İyice Soğdum *PC* Sağolsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...