BlackBerry Mercury ne zaman tanıtılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
BlackBerry'nin yeni fiziksel klavyeli akıllı telefonu Mercury hakkında, uzun süredir yeni bilgiler ortaya çıkmıyordu. Nihayet, firma tarafından cihazın tanıtım tarihi açıklandı!

BlackBerry Mercury için MWC 2017 etkinliği bekleniyor!

Blackberry Mobile'ın Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda BlackBerry Mercury için 25 Şubat 2017 tarihi, yani Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi işaret ediliyor.
4.5 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekranında Full HD çözünürlük sunan telefon, gücünü Qualcomm'un geliştirmiş olduğu Snapdragon 821 işlemciden ve Adreno 530 grafik biriminden alıyor.

Telefonun çıkış tarihinden fiyatına kadar tüm detayları, 25 Şubat tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte ortaya çıkacak.

YqZaRk.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
9 HİZMET YILI
Tasarımı hiç hoşuma gitmedi özellikle bu devirde herşey cihaz ekranı üzerinden gerçekleştiriliyor iken BlackBerry nin bitmek bilmeyen bir qwerty sevdası var Ekranı çok daraltmış gibi gözüküyor her zaman ince çerçeve cihazları tercih etmişimdir zaten BlackBerry Nokia felan bunların deviri bitti artık bu saatten sonra satsalar da piyasada belirli bir yer edinemezler çok geç kaldılar çok

Hele ki Microsoft un saçma sapan politikalarından dolayı Lumia nın tarihe karışması ve Nokia adını satın alarak efsaneyi tamamen bitirmesi hiç hoş olmadı bir yandan insanımızın İos sevdası en pahalı cihaz en iyi cihazdır anlayışı ve ön yargılardan oluşan seçim ve kararları var şayet Windows Phone un verdiği o akıcılığı otomatik sistem yönetimini başka bir cihaz veremedi bu güne kadar 3 sene önceden akıbetini gördüğüm için elimden çıkartmıştım halen daha Nokia ya ve BlackBerry e karşı ayrı bi sempatim var fakat gelişen rekabetçi piyasada ayakta tutunabilmeleri çok zor

Haber için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...