P2w değilde neden hile yapma gereği duyuyorsunuz ?çok güzel ve p2w değil biliyorum bende oynuyorum 20mac attıysam 10 hack denk geliyor onun için söyledim illa p2w olması gerekmiyor
anlatamadım sanırım yazdıgımı düzgün okusan anlicaksın oyuna hackler cok fazla gerek cwde iken gerek 5v5 atarken cok karsılasıyorsun onlara karsılık bizde kullanırız o anlamda söylüyorumP2w değilde neden hile yapma gereği duyuyorsunuz ?
anlatamadım sanırım yazdıgımı düzgün okusan anlicaksın oyuna hackler cok fazla gerek cwde iken gerek 5v5 atarken cok karsılasıyorsun onlara karsılık bizde kullanırız o anlamda söylüyorum
Gülüm bende sana anlatamıyorum galiba bu site de yenisin galiba bu sitenin amacı pay to win oyunlardaki adaleti sağlamak.Zulayıda sonradan pay to win dışına aldılar ve zulaya hile yapmayı bile bıraktılar çıkıp blacksquad gibi gördüğüm en adaletli oyuna yapacaklarını sanmıyorumanlatamadım sanırım yazdıgımı düzgün okusan anlicaksın oyuna hackler cok fazla gerek cwde iken gerek 5v5 atarken cok karsılasıyorsun onlara karsılık bizde kullanırız o anlamda söylüyorum
Zulap2w doğdu öylede ölecek hiç bir zamanda p2w dışına çıkmadı Hile Niye yapmıyorlar bir düşün Söylersem zararlı çıkarımGülüm bende sana anlatamıyorum galiba bu site de yenisin galiba bu sitenin amacı pay to win oyunlardaki adaleti sağlamak.Zulayıda sonradan pay to win dışına aldılar ve zulaya hile yapmayı bile bıraktılar çıkıp blacksquad gibi gördüğüm en adaletli oyuna yapacaklarını sanmıyorum
zulu =p2w demek zaten neyse konuyu uzatmanın manası yok sanırım blackdede olmaz hack yetkili arkadaslar kilitlesin lütfne konuyuZulap2w doğdu öylede ölecek hiç bir zamanda p2w dışına çıkmadı Hile Niye yapmıyorlar bir düşün Söylersem zararlı çıkarım
Tamam dostum burası forum tartışıp görüşlerimizi paylaşıyoruz dögüşecek halimiz yok yazulu =p2w demek zaten neyse konuyu uzatmanın manası yok sanırım blackdede olmaz hack yetkili arkadaslar kilitlesin lütfne konuyu