BlackSquad hile gelecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hocamm skil oyunundaki özelliklerin aynısını blacksquad içinde yaparmısınız ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben ne demek istediğini anlamadım dostum ancak şu anda oynadığım oyundur kendisi çok güzel ve pay2win olmayan oyun :D

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
çok güzel ve p2w değil biliyorum bende oynuyorum 20mac attıysam 10 hack denk geliyor onun için söyledim illa p2w olması gerekmiyor

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
anlatamadım sanırım yazdıgımı düzgün okusan anlicaksın oyuna hackler cok fazla gerek cwde iken gerek 5v5 atarken cok karsılasıyorsun onlara karsılık bizde kullanırız o anlamda söylüyorum
anlatamadım sanırım yazdıgımı düzgün okusan anlicaksın oyuna hackler cok fazla gerek cwde iken gerek 5v5 atarken cok karsılasıyorsun onlara karsılık bizde kullanırız o anlamda söylüyorum
Gülüm bende sana anlatamıyorum galiba bu site de yenisin galiba bu sitenin amacı pay to win oyunlardaki adaleti sağlamak.Zulayıda sonradan pay to win dışına aldılar ve zulaya hile yapmayı bile bıraktılar çıkıp blacksquad gibi gördüğüm en adaletli oyuna yapacaklarını sanmıyorum

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gülüm bende sana anlatamıyorum galiba bu site de yenisin galiba bu sitenin amacı pay to win oyunlardaki adaleti sağlamak.Zulayıda sonradan pay to win dışına aldılar ve zulaya hile yapmayı bile bıraktılar çıkıp blacksquad gibi gördüğüm en adaletli oyuna yapacaklarını sanmıyorum
Zulap2w doğdu öylede ölecek hiç bir zamanda p2w dışına çıkmadı Hile Niye yapmıyorlar bir düşün Söylersem zararlı çıkarım

Bu arada evet haklı her 3 maçın 2 sinde hack var nerdenmi anladım sıkarak geliyor sağına soluna bakmadan .D 100 saaten fazla oynadım blacksqad hile yapılır ama zor Kim Uğraşır onu bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...