Onaylı Üye
Beni discorddan ekleyip Ad Soyadını ve cüzdan adresini bırak referans listesinde gözükücek zaten eğer refi kullanırsan. Yattığı zaman paranızı gönderirim iyi forumlarsağol hocam yatıracam
Hayır zaten daha önceden de yapıyordu bu borsa böyle kampanyalar. Üye sayısı da bir hayli çok güvenebilirsiniz komisyonlar sadece 2 3 dolara mâl olur. İyi forumlar..Bi trick felan yok demi direk veriyor parayı.Yani komisyon kesmem 60 dolarlık felan demiyor.
Rica ederim ne demek referansla kayıt olursan lütfen dc den iletişime geçwow 60 dolar şu zamanda iyi para ve bunu iyi değerlendirmek lazım saol kardeşim
Eyw güvenli ise.Binance dışında çok borsa kullanamadım malum thodex benzeri tırsıyor insan.Hayır zaten daha önceden de yapıyordu bu borsa böyle kampanyalar. Üye sayısı da bir hayli çok güvenebilirsiniz komisyonlar sadece 2 3 dolara mâl olur. İyi forumlar..
Post automatically merged:
Rica ederim ne demek referansla kayıt olursan lütfen dc den iletişime geç
Fjdkkfkdkdksksl gayet güvenli efenim rahat olunuzEyw güvenli ise.Binance dışında çok borsa kullanamadım malum thodex benzeri tırsıyor insan.
Daha önce bu porsaya para yatırıp çekmişliğim var ayrıca çekim kanıtları da istersen atabilirimArkadaslar blockfi tavsiye etmem yada şöyle diim suan tartışacak vaktim yok bi yorumlarını okumanızı tavsiye ederim
Bendeneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?