Evet, refsiz kayıtlarda sadece fee indirimi tanımlanır. Her ref linki ile çalışmaz. Bitmex ile kurumsal şirketinin anlaşıp 50 kişilik slot pakedi alması ve onaylaması lazım. Ki o link aktif olsun ve link üzerinden kayıt yaptığın zaman ödülden faydalanabilesin.Bu 100 doları almak için bitmexe refli link üzerinden kayıt olmamız zorunlu mu?
Rica ederimçok teşekkürler
Desteğe bugün bunu sordum :Evet, refsiz kayıtlarda sadece fee indirimi tanımlanır. Her ref linki ile çalışmaz. Bitmex ile kurumsal şirketinin anlaşıp 50 kişilik slot pakedi alması ve onaylaması lazım. Ki o link aktif olsun ve link üzerinden kayıt yaptığın zaman ödülden faydalanabilesin.
'' 0.0002 BTC (10 dolar=92.68) İşlem ücreti kesilerek '' Diye yazmıştım zaten, siz slotu beklemeden başka bir linkle denediğiniz için işlem olmamıştı hatırlatmak isterim.Hocam dcden konuşmuştuk hatırlarsınız beni yalnız bi arkadaş mağdur olmuştu siz de teamviewerden bakmıştınız. Konuya eklemeniz gereken bir nokta var oldu ki referans linkiniz çalışmadı bitmexe btc olarak yolladınız ve ödül gelmediği için geri çekmek istiyosunuz sizden 100 tl civarı bi geri çekme bedeli istiyor bunu eklemeniz iyi olur biz mağdur olmuştuk
'' 0.0002 BTC (10 dolar=92.68) İşlem ücreti kesilerek '' Diye yazmıştım zaten, siz slotu beklemeden başka bir linkle denediğiniz için işlem olmamıştı hatırlatmak isterim.
Referans kazancı yok, aslında var ama 100 dolar değil size verilen ödül gibi. Şirket adına çok sayıda işlem yaptığım için sürekli transfer yapıyorum, transfer ücreti fee kesiyor. Bitmex ile olan anlaşmamda burada bu linkle gelen her 1 kişi için şahsıma 0.01 lik fee indirimi uygulanıyor. Yapacağınız kişi ile karşılıklı anlaşıp işlem sonunda ödülü bölüşebilirsiniz bu da bir referans tekniği tabi ki.Hocam referans kazancı var değil mi bu kampanyada? Yazdıklarınızı okudum ama çevremdekiler yok falan dedi emin olmak için sorayım dedim .
Tamamdır hocam teşekkür ederimReferans kazancı yok, aslında var ama 100 dolar değil size verilen ödül gibi. Şirket adına çok sayıda işlem yaptığım için sürekli transfer yapıyorum, transfer ücreti fee kesiyor. Bitmex ile olan anlaşmamda burada bu linkle gelen her 1 kişi için şahsıma 0.01 lik fee indirimi uygulanıyor. Yapacağınız kişi ile karşılıklı anlaşıp işlem sonunda ödülü bölüşebilirsiniz bu da bir referans tekniği tabi ki.
Hocam back to bit kampanyaının genel adı. İçerik detayı paylaşmazlar tabi ki. Herhangi birinin linkiyle de deneyebilirsiniz, Bitmex ile anlaşması yoksa sonucu görebilirsiniz.Desteğe bugün bunu sordum :
I became a member today without reference and made a transaction by sending btc to my account. Can I win 100 dollars?
Cevap olarak bunu yazdılar:
Please be informed that you will receive the bonus within 7 days after completion of KYC, it will not be an immediate deposit. Users who complete user verification and deposit any XBT amount will receive US$25 equivalent of XBT. Users who complete the first trade will receive US$75 equivalent of XBT.
For details on the terms, please refer toBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Best regards,
Axel
referansla alakalı hiçbir şey söylenemdi
Does it feel really sketchy right now? I elaborated on the subject because you think soThis feels really sketchy