Anyways
Süper Üye
Aimbot çalışmıyor.
Tüm özellikler şuanda çalışıyor. Oyun içi menüden Aimbot'u aktifleştirip, Aim key'i atamanız lazım ve fov değerlerini 50-90 arası tutmanız sizin için iyi olacaktır.Aimbot çalışmıyor.
Zaten öyle'de aimbot haricinde diğer özelikler sorunsuz çalışıyor. Bazen aim key tıkladıgımda ALT alıyor direk kilitlenmiyor.Tüm özellikler şuanda çalışıyor. Oyun içi menüden Aimbot'u aktifleştirip, Aim key'i atamanız lazım ve fov değerlerini 50-90 arası tutmanız sizin için iyi olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 44864
V tuşuna basılı tutarsanız fov değerleri içinde olan oyuncuya kitlenir.
ALT+TAB geçtiğiniz zaman aim key'de bir bug oluyor, Aim key'in üzerine gelip tekrar ALT tuşuna basmanız yeterli olacaktır. İlerde düzeltmeyi düşünüyorum.Zaten öyle'de aimbot haricinde diğer özelikler sorunsuz çalışıyor. Bazen aim key tıkladıgımda ALT alıyor direk kilitlenmiyor.
Bazen ilk inject sırasında oyun çökebiliyor, şuanlık sebebini bilmiyorum. Tekrar injectlemeyi deneyin.inject edince oyun kapanıyor
sizde şuan çalışıyor mu bilmiyorum ama hiçbir türlü açamadım hileyiBazen ilk inject sırasında oyun çökebiliyor, şuanlık sebebini bilmiyorum. Tekrar injectlemeyi deneyin.
Evet çalışıyor, yorumunuzdan sonra tekrar denedim bir sorun yok.sizde şuan çalışıyor mu bilmiyorum ama hiçbir türlü açamadım hileyi