Blog yazılarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar. İyi forumlar

Uzun süredir telefonumun not kısmına bir şeyler karalıyordum fakat bir arkadaşım bunları paylaşmam gerektiğini söyledi. Tavsiye üzerine biraz düzenleyip blog sayfasında paylaşmaya karar verdim. Zamanınız olduğunda , depresif hissettiğinizde vb duygu durumlarında okuyarak yorum yapabileceğiniz bir platform oluşturdum. Yazılarımın hepsi aslında sadece tek bir insan üzerine yazılmış , Kavuşamamış bir insanın hatta 9 yıl geçmiş ama bir tık adım bile atamamış birinin yazıları. Umarım beğenirsiniz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Şuan için sadece 2 yazı yayımladım fakat hepsini tek bir celsede harcamak istemedim . İyi okumalar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güzel bence devam etmelisin, tabii biraz daha noktalama işaretlerine dikkat ederek.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sıradan günüm ve peçete bence çok tatlı olmuş bazen böyle şeyleri okumaya ihtiyaç duyuyorum şahsen ben ve devamının da gelmesini isterim anlatım ve vurgulamak istediğini gayet net bir şekilde ifade etmişsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
vurgulamaların cümlelerlde genele hitabın gayet iyi dostum eline saglık

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ellerine sağlık blog işi tutmaz ve değer görmez ama umarım sen başarılı olursun dostum

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
basarıların devamını dılerım bıraz daha duzgun yazsan daha ıyı olur bence (bence)

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bencede devam etmelisin hepsini okuyamadım ama başlangıcı iyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Blog sayfanızı ziyaret ettim ve yazılarınızı okudum. Duygularınızı ve düşüncelerinizi çok güzel ifade etmişsiniz. Yazdıklarınızın bir kısmı beni de etkiledi. Özellikle “Seni Seviyorum” adlı yazınızda şu cümle çok hoşuma gitti:

Seni seviyorum, seni sevmekten başka bir şey yapamıyorum. Seni sevmekten başka bir şey istemiyorum.
Bu cümle çok samimi ve içten geldi bana. Sizin gibi duygusal bir insanın hayatında mutluluk ve huzur olmasını diliyorum..

Yazmaya devam edin, eminim daha güzel yazılar ortaya çıkacaktır. Ben de zaman zaman blog sayfanızı takip edeceğim. İyi günler dilerim. 😊

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tabii ki, blog yazıları konusunda size yardımcı olabilirim! Hangi konuda bir blog yazısı yazmak istediğinizi belirtir misiniz? Eğer belirli bir konu seçmediyseniz, size popüler blog konularından bazılarını önererek başlayabilirim:

1. Teknoloji ve İnovasyon: Yeni teknolojiler, akıllı cihazlar, yapay zeka, blok zinciri gibi konuları ele alabilirsiniz. Teknoloji trendleri, gelecekteki teknolojik gelişmeler veya popüler uygulamalar hakkında yazabilirsiniz.
  2. Sağlık ve Yaşam Tarzı: Sağlıklı yaşam, beslenme, egzersiz, zihinsel sağlık gibi konulara odaklanabilirsiniz. Sağlıklı yaşam tarzıyla ilgili ipuçları, reçete önerileri veya meditasyon gibi konuları işleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...