Onaylı Üye
merhaba iyi calısmalar hileyi calıstırdıgımda services error 2 uyarısını alıyorum oncekı konulara baktım cozumlerın hepsını denedım ama olmuyor baska cozumu var mı yoksa hılede bır sıkıntımı var ?
oyunu steam uzerinden oyna kısmından dx11 modunda oyna secegini secersen okey eger crash atarsa steam uzerinden bloodhunt ozellikler baslatma kısmına -dx11 diye yazarsan crash olayı cozulürhocam eğer hile çalışırsa bana DM'den bildirirmisin ? bendede açılmıyorda merak ediyorum sende açılıp düzgünce çalışacakmı .
kardesim herseyi yaptım malesef acaba 22h2 surumuyle mı alakalı suan 21h2 surumune geri döndüm denicem@Defkhan Besdokuz gardaşımdan alıntı .
%temp%, temp, prefetch, recent'i temizle
Herhangi bir virüs programı varsa tamamen devre dışı bırak
browserda çerez vs. her şeyi temizle
Vanguard veya faceit yüklüyse devre dışı bırak, hizmetlerde EasyAntiCheat ve Battleye varsa devre dışı bırak.
olabilir hocam fakat bugün admin hile çalışmıyor dedi bende anlamadım yeni güncellenmiş bir hile nasıl çalışmıyorkardesim herseyi yaptım malesef acaba 22h2 surumuyle mı alakalı suan 21h2 surumune geri döndüm denicem
hocam eğer hile çalışırsa bana DM'den bildirirmisin ? bendede açılmıyorda merak ediyorum sende açılıp düzgünce çalışacakmı .suan demekteyim bakalım error hatası almıyorum
oyunu steam uzerinden oyna kısmından dx11 modunda oyna secegini secersen okey eger crash atarsa steam uzerinden bloodhunt ozellikler baslatma kısmına -dx11 diye yazarsan crash olayı cozulürhocam eğer hile çalışırsa bana DM'den bildirirmisin ? bendede açılmıyorda merak ediyorum sende açılıp düzgünce çalışacakmı .
benim sıkıntım şu hocam bakınoyunu steam uzerinden oyna kısmından dx11 modunda oyna secegini secersen okey eger crash atarsa steam uzerinden bloodhunt ozellikler baslatma kısmına -dx11 diye yazarsan crash olayı cozulür