Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
it doesn't work for me even when standing or walking I don't know why
I don't know the correct pronunciation but if you don't move and it works better against more stable targets

The trick evaluates the first moment, does not follow the movement in motion and does not go to the desired point. try to hide more and play more sneaky

this is the first version of the cheat and it's not bad at all, it will get much better with time even this is good enough for now good forums good games

I love Cats
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Thanks for the info soon I think it will be fixed

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ney normal mi ? Gerizekalı mısınız numaramı yapıyorsunuz bilmiyorum ama arkadaşın ima ettiği şeye göre biz adamın steam hesabını çalıp markete 9 kuruşa koyduğumuz ürünü arkadaşın hesabından 19₺ ye almışız. Yani aptal salak komplo teorilerinizi lütfen kendinize saklayın. 2015 yılından beri biz burdayız, ve yazılımlarımıza hiçbir türlü art niyetli şeyler entegre etmiyoruz. Bizi bilmiyorsanız hilemizi kullanmazsınız olur biter. Sapkın fikirlerinizle mutluluklar.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hileyle 20 battle pass leveline kadar oynadım. oyunu çözdük den ve alıştıkdan sonra bunla kaybetmez ihtimaliniz yok karşıya hile gelmediği sürece. tek sıkıntısı minigun almıştım 300 mermilik tam sıkıcakken oyun crash verdi eu4 reported verdi hilede bunu düzeltebilcekmisiniz silah nadir denk geliyor düzeltmesenizde olur aslında. yinede bilmiyorsanız bug ve hataları söyliyim dedim

Üye
4 HİZMET YILI
how do i open this cheat i dont know i am new in this hacking and this game is new and i want to try and idk when i click on load nothing works

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok çok güzel olmuş eline sağlık. ban riski var mıdır? arkadaşlarla oynamaya başlayacağız rezil olmayayım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
help please its only me ? while using hack ARMOR VEST is not working?

Game speed özelliğine tuş özelliği gelebilir, kan şiringası armor gibi şeyleri basılmıyor speed aktifken.
this HELP
I accidentally click X on the othere feature hack how i can turn it back ? please help (can i reset the config ? how please)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba hile güzel bir şekilde çalışıyor fakat çar zırh basmiyor animasyon gözüküyor fakat zırh basmiyor hile ile girdiğim zaman böyle oluyor sebebi nedir sizce teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bende sorunsuz çalışıyor teşekkürler ne yaparsam ban yerim zaten sırf hilesi var diye indirdim ama merakımdan ne kadar güvenlidir teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...