I don't know the correct pronunciation but if you don't move and it works better against more stable targets
The trick evaluates the first moment, does not follow the movement in motion and does not go to the desired point. try to hide more and play more sneaky
this is the first version of the cheat and it's not bad at all, it will get much better with time even this is good enough for now good forums good games
Ney normal mi ? Gerizekalı mısınız numaramı yapıyorsunuz bilmiyorum ama arkadaşın ima ettiği şeye göre biz adamın steam hesabını çalıp markete 9 kuruşa koyduğumuz ürünü arkadaşın hesabından 19₺ ye almışız. Yani aptal salak komplo teorilerinizi lütfen kendinize saklayın. 2015 yılından beri biz burdayız, ve yazılımlarımıza hiçbir türlü art niyetli şeyler entegre etmiyoruz. Bizi bilmiyorsanız hilemizi kullanmazsınız olur biter. Sapkın fikirlerinizle mutluluklar.
Hileyle 20 battle pass leveline kadar oynadım. oyunu çözdük den ve alıştıkdan sonra bunla kaybetmez ihtimaliniz yok karşıya hile gelmediği sürece. tek sıkıntısı minigun almıştım 300 mermilik tam sıkıcakken oyun crash verdi eu4 reported verdi hilede bunu düzeltebilcekmisiniz silah nadir denk geliyor düzeltmesenizde olur aslında. yinede bilmiyorsanız bug ve hataları söyliyim dedim
Kullanıcılar konuyu okumayı ne zaman öğrenecek acaba ?
* Oyunu pencereli ya da çerçevesiz modda çalıştırın. Tam ekran desteklemiyoruz.
* Steam oyun içi overlay'i açmayı unutmayın.
* Oyunu D3D12 modda oynamayın.
Merhaba hile güzel bir şekilde çalışıyor fakat çar zırh basmiyor animasyon gözüküyor fakat zırh basmiyor hile ile girdiğim zaman böyle oluyor sebebi nedir sizce teşekkürler
Merhaba hile güzel bir şekilde çalışıyor fakat çar zırh basmiyor animasyon gözüküyor fakat zırh basmiyor hile ile girdiğim zaman böyle oluyor sebebi nedir sizce teşekkürler