Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyun daha yeni çıkmadı mı hacı bu ne hız :D

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
elinize sağlık oyunda zevkli hile de sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz dx12 tam ekran hiçbir problem yok herkese göre değişiklik gösterebilir

1
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile ilk başta hata verdi borderless muabbetini yapmadığım için sonradan düzelttim ayarları düzeltmeme rağmen bi kaç kez oyun tekrarladı kendini kapatmayı şimdi gayet güzel çalışıyor ellerinize sağlık bi kaç kere hata aldıktan sonra düzeldi :brainfree:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile ilk başta hata verdi borderless muabbetini yapmadığım için sonradan düzelttim ayarları düzeltmeme rağmen bi kaç kez oyun tekrarladı kendini kapatmayı şimdi gayet güzel çalışıyor ellerinize sağlık bi kaç kere hata aldıktan sonra düzeldi :brainfree:
Arka planda güncellemeler atıldı dostum, artık full screen modunda da oynayabilirsiniz oyunu. Artık herhangi bir şekilde crash problemiyle vb karşılaşacağınızı sanmıyorum.

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
emeğinize sağlık herzamanki gibi başarılı bir çalışma daha

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ne bi anticheat var ne güvenlik duvarı açık pc de ona rağmen hata alıyorum yardımcı olabilicek varmı?

Edit: Sorunu çözdüm eskiden yüklemiş olduğum anticheat tam silinmemiş yükleyip tekrardan tam olarak sildim sorun düzeldi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...