Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Emeği geçen herkese teşekkürler, dün denedim aimbot mükemmel çalışıyor ancak tavsiyem No Recoil özelliğini ve Spreat özelliğini açmayınız. Aimbot kullanırken de Slient özelliğini açmayı unutmayın. Biraz Fps sorunu yaşanıyor onun dışında dediğim gibi gerçekten bir problem yok. Ek olarak forumumuzda bulunan Batteye / Easy Anti Cheat Spoofer her bilgisayarınızı açtığınız da (Eğer oyunu oynayacak ve cheat kullanacak iseniz) mutlaka yapınız. Herkese iyi forumlar @Pikachu7 sevgiler.
silent açtığımda en ufak bi kitlenme olmuyor 4 5 fovda tercih ediyorum o yüzden yada silent farklı şekilde mi çalışıyor ?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
silent açtığımda en ufak bi kitlenme olmuyor 4 5 fovda tercih ediyorum o yüzden yada silent farklı şekilde mi çalışıyor ?

Çok düşükte kullandığın zaman etkisini göremezsin çok biraz arttırmayı dene. Sessiz aim özelliği diyebiliriz bir nevi ona hemen kitlenmesini engelliyor.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
elinize sağlık menü çok güzel elinize sağlık bence çok sade bir menü tam istediğim gibi karışık değil

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Çok düşükte kullandığın zaman etkisini göremezsin çok biraz arttırmayı dene. Sessiz aim özelliği diyebiliriz bir nevi ona hemen kitlenmesini engelliyor.
ah evet kitlenmiyor ama mermiler gidiyor anladım teşşekürler ben biraz daha legitim zor anlarda kullanıyorum silent açınca aim key kullanmasam bile çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
please help
pending on this page and unable to enter the game
ค้าง.png

yak

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Elinize sağlık on numara beş yıldız

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ah evet kitlenmiyor ama mermiler gidiyor anladım teşşekürler ben biraz daha legitim zor anlarda kullanıyorum silent açınca aim key kullanmasam bile çalışıyor

Bende legit kullanıyorum zaten aimbot çok temiz. Ücretli hilelerden farkı yok fps dışında. No recoil sakın açma 1-2 rank sonrasında ban yersin aklında bulunsun. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bloodhunt hack,bloodhunt hile, bloodhunt cheat, vampire bloodhunt hack, vampire bloodhunt hile, vampire bloodhunt cheat

Last Update: 3.5.2022
Errors and Solutions (Hatalar ve Çözümler) : https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067/

Ekli dosyayı görüntüle 75898

Game: Vampire: The Masquerade Bloodhunt
Version: v1.0
Access: Member+
Credits: MemoryHackers

Features:
*Aimbot
*Silent
*Box Esp
*Chams
*Visibility Check
*No recoil
*No spread
*Fast Shoot

How To Use [EN]:
1- Open MemoryUI, and load our cheat on ui.
2-Now, you can open the game.
Have a fun.

Nasıl Kullanılır [TR]:
1- MemoryUI açın ve hilemizi loadlayın.
2- Şimdi oyunu açabilirisiniz.
İyi oyunlar.

MemoryUI : ui.memoryhackers.org
Download:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

sırf bu hile için oyunu indirdim değdi

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eztiger bilgisayar da hangi konuma yükleniyor kaldırmak istediğimizde nerede bulabiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cant wait to try the cheat and the game as well thanks for sharing <3

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sen var ya kralın dibisin seni tam 2 aydır bekliyorum sonunda be bütün likelar sana fedaa <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...