Bloodhunt hileli ya da hilesiz takım arkadaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Merhabalar, oyuna girip 2-3 el atıp çıkıyorsanız lütfen ekle demeyin veya eklemeyin.

Ciddi ciddi oynayan, oyun ile az çok alakası/bilgisi olan tayfa bana ulaşsın. Hafta içi veya hafta sonu fark etmiyor, yeri geliyor günde 6+ saat oynayabiliyorum. Eğer sararsa daha fazla oynayabilirim, saat kavramım yok. Yakın zamanda benzer konular açılmış, önüne gelen ekle diyip nick belirtmiş, bazıları random sallamış ama hiç biri online değil. Mesaj kasmak için yazmayın, kişisel algılar raporlarım. Bu sebeple lütfen ciddi olan arkadaşlar ulaşsın, oynayalım. Nick: eXiGeNt - BiIICampton ama 4-5'den fazla hesabım var, özelden yada buradan oyun içi nick belirtin, ben ekleyeyim sizi.

Not: Bazı arkadaşlar hile kullandığından yada bir başkasından çekindiği için nickini konuda belirtmek istemeyebilir, böyle bir durumda lütfen bana özelden ulaşıp bilgi verin, o şekilde bağlantı kuralım.

Son düzenleme:
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
pek fazla bilgim yok ama gelebeilirm dc atarsan

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pek fazla bilgim yok ama gelebeilirm dc atarsan
Hocam selam, ben zaten oyun ile az çok alakası/bilgisi olan demiştim. Sizden ricam yazdığım metni tekrar okuyun ve başlamaya karar verirseniz bana oyun içi nickinizi belirtin, ben sizi ekliyeyim.

tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Oyunu daha dün aldım fazla birşey bilmiyorum ama istersen neden olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...