d3 Σ x2
Süper Üye
Haklısın ki şuan yeni çıkan/cak olan hiç bir oyunun yüzüne bakmıyorum direk 21 Haziranda gelecek olan bombayı bekliyorum ' The Day Before ' muhteşem bir yapıya benziyor bakalım sonucu umarım amazon oyunları gibi olmazArkadaşlar biliyorsunuz ki yeni battle royale oyunu geldi bloodhunt, ben şöyle bir oynanış açısından baktım ve diyorum ki bu oyun pek tutunamayacak çünkü oyunun bize verdiği ekstra bir şey yok, vampirsiniz ama vampir olduğunuzu hissedemiyorsunuz tam o hava verilmemiş, oyuna konulan silah çeşitlerini pek beğenmedim bu sebeplerden oyunun çok tutmayacağını düşünüyorum, bu oyun birazcık deathgarden bloodharvest oyunun havasını andırdı ona çok benziyor, sanki onu kopyalayıp silah çeşitliliğini arttırmışlar gibi
İleri zamanlarda değişik eventler gelmediği sürece bence de ir süre sonra oynayan pek kalmaz ama yine de genel açıdan bakacak olursan değişik bir oynanış temasına sahip olduğu için gelecek olan güncellemeler yenilikler gibi şeyler oyunu daha iyi ve uzun ömürlü kılabilir diye düşünüyorum.Arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni battle royale oyunu geldi bloodhunt, ben şöyle bir oynanış açısından baktım ve diyorum ki bu oyun pek tutunamayacak çünkü oyunun bize verdiği ekstra bir şey yok, vampirsiniz ama vampir olduğunuzu hissedemiyorsunuz tam o hava verilmemiş, oyuna konulan silah çeşitlerini pek beğenmedim bu sebeplerden oyunun çok tutmayacağını düşünüyorum, bu oyun birazcık deathgarden bloodharvest oyunun havasını andırdı ona çok benziyor, sanki onu kopyalayıp silah çeşitliliğini arttırmışlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?