Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bloody A90 mouse almayı düşünüyorum öneren var mı?
3 yıl önce aldım hala kullanıyorum alıştığım için benim için fiyat performans mouse bozulunca yien alabilirim piyasadaki mouse fiyatlarına bakınca gayet iti diye düşünüyorum
1 Yıl gibi bir oranda kullandım o marka mouseyi gayet kaliteli ve efektif ayrıca ağrıtmıyor pek ve el içi nasır konusuda çok yok. Ancak birikimin varsa o mouseyi seçme veya yoksada seçmeyebilirsin. FPS oyunları ve genel işler için sana Gamepower Nightstalker öneririm.. Fazla DPI lazım ise Razer alabilirsin veya evet A90 tercih edebilirsin. Ama şahsen ben GamePowerdan yanayım .
ben bloody aldım t70 efsane bugün geldi ben ince araştırdım everest ve rampage ürünlerini asla almayın dandik 1 aya bozulmuş olur haberiniz olsun hz olayıda var düzgün araştırın dediğim gibi everest ve rampage mouse için diyiorum asla almayın fiyatı ne olursa olsun bloody adamdır
Inconvenient software interface; the presence of "cheating" functions; all possibilities are available only for additional money.
The ergonomics of the mouse are good, but for better balancing, you should immediately get rid of weights. Build quality and body materials are also on the same level.