orada bir sürü tipte macro var ben hangisini seçeceğimi bilmiyorumblodyin kendi sitesinde macro dosyasını download edip orda bedavaları dene güzel macrolar var ben ak47 i seçmişim aşagı dogru çekiyor bütün silahlara uyumlu sorunusz
discord Quelity#1050discord verebilirsen paylaşabilirim dostum ama internetteki makrolar çöp ve ban atıyorlar bide sitede araştırırsan bulabilirsin
kendi arayüzünden kendi el ayarına göre tasarla bence her kullanıcı ayarı farklıdırarkadaşlar bloody v7m mouseye sahibim elinde güzel macro olan varsa payalaşabilir mi steam pubg için
Dostum bana da gönderebilirmisin Discord id ==>discord verebilirsen paylaşabilirim dostum ama internetteki makrolar çöp ve ban atıyorlar bide sitede araştırırsan bulabilirsin
Dostum makro fixlendi kbDostum bana da gönderebilirmisin Discord id ==>
ondokuz / ( Yaş-33 )#4232
bana da lazım beylerarkadaşlar bloody v7m mouseye sahibim elinde güzel macro olan varsa payalaşabilir mi steam pubg için
arkadaşım rica etsem banada macroyu verebilirmisin.teşekkürler.discord verebilirsen paylaşabilirim dostum ama internetteki makrolar çöp ve ban atıyorlar bide sitede araştırırsan bulabilirsin