Bloody Marka Mause İçin Makro Arıyorum (VALORANT)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Valorant için Bloody marka mause uygu makro arıyorum . İnternette çoğu makro paralı , elinizde veya bildiğiniz bir makro varsa benimle paylaşabilir misiniz ? Teşekkür ediyorum şimdiden.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bloody macro kolay da Rush bulunmuyor piyasada acaba marka olmadan tüm mouselere uygun macro var mı gerçekten işe yarayan

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Eger Elindeki maus makrosuzsa X-Mause Button Controll proqramin indire bilirsin internetdede bazi makro kodlarin bulla bilirsin eger senin oynadigin oyunun internetde makro kodu yoksa kendin makro kodu yapa bilirsin not defterinde

3 yıllık bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Genelde hep paralı olur onlar A4 tech var ama iyi değil

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bende ki mause Bloody TL80 , gayet guzel mause . Deneyeceğim arkadaşların paylaştıkları makroları .
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
galiba buldum dostum

Bloody v7 makro yazılımını kurdum ama makro yazmayı bilmiyorum bu nedenle hazır makro kullanmak zorunda kaldım

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yorumlar mesaj kasanlarda dolu fakat ben açıklık getiriyim;

Dostum öncelikle bloody yazılımını desteklemeyen rust gibi oyunlarda bulunuyor bunu bilmelisin.
Dolayısıyla genellikle csgo üzerinde kullanman daha doğru olacaktır vede link arıyorsanda şöyleki; Her silahın ayrı bir recoili olduğundan dolay max 3 silah ataması gerçekleştirebilirsin (kırmızı/sarı/yeşil) vede bu nedenle 3 ana silah dışında (awp/ak/m4a1(a4)) dışında pek bir kullanım imkanın bulunmuyor. Bloody makrosu genellikle mousenin silah kaymasını düşürüyor fakat hızlı mouse kullanıyorsan benim önerim kendin yapmandır. Bu nedenlede mouse kaymasını 800-1.2k arasında tutabilirsin ben 1k da kullanıyordum kırana kadar şuanda gladius 2 origins kullanıyorum.

Yukarıdada belirttiğim gibi kendin ayarlaman daha doğru olacaktır çünkü sonuçta hile değil vede başkasının ayarlarıyla girmek senin kendi bileğindeki hassasiyetinide bozacaktır.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bulduğum makrolar stabil değiller pek . Kendim yapmaya çalıştım ama olmadı . Hiç birsey anlamadım bu işten

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valorant'da makro işe yaramaz spray belli bir düzende gitmiyor maalesef cs go gibi. Spray 3 mermiden sonra random dağıldığı için makronun pek işe yarayacağını sanmıyorum ve emin değilim ama bildiğim kadarıyla 3. parti yazılım olarak sayılıyor...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Valorant'da makro işe yaramaz spray belli bir düzende gitmiyor maalesef cs go gibi. Spray 3 mermiden sonra random dağıldığı için makronun pek işe yarayacağını sanmıyorum ve emin değilim ama bildiğim kadarıyla 3. parti yazılım olarak sayılıyor...

İnternette baktığımda ücretli makrolar var , videoları da var tek bir yere gidiyor mermiler . Demek ki ne kadar random olsa da ayarlanabiliyor . Ama anlamadığım konu nasıl böyle ayarlıyorlar.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İnternette baktığımda ücretli makrolar var , videoları da var tek bir yere gidiyor mermiler . Demek ki ne kadar random olsa da ayarlanabiliyor . Ama anlamadığım konu nasıl böyle ayarlıyorlar.
Bak şimdi sen onu alırsın veya bir şekilde yaparsın raundlarda karşı takım far ketmese bile kendi takımın fark eder özelliklede benim gibi bu tür şeyleri kurcalayan insanlar... Şahsen benim maçıma gelsen ben seni raporlarım yanlış anlama makro kullanmasını bende biliyorum hatta alasını ama kullanamıyorum ban yeme korkusundan. HWID falan umurumda değil verdiğim paraya yanarım yersem. Valorant'da hile yok demiyorum tabi ki var ama ben hileyi gördüğümde takımımda bile olsa raporluyorum aslına bakarsan sadece 1 defa denk geldim ama ranktan dolayı sanırım rank altın ve emin ol mermilerinin tek bir yere yani sadece sıktığın yere gitmesi anlaşılır net bir şekilde. Birde spray yapmaya elin alışıksa topuğuna topuğuna sıkarsın artık adamın :D

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şunu eklemek istiyorum yukarıda neden hile dedim. İster external olsun ister internal (internal hile var mı bilmiyorum terimleri) ister script ister makro. Bana göre hepsi hiledir illa aimassist olmasına gerek yok veya trigger sana o oyunda diğer oyunculardan farklı olarak üstünlük sağlayan bir şey kullanıyorsan o hiledir :) Bir ara forumda ki scripti kullanıyordum bunnyhop ve trigger için ama sonradan kullanan 2 arkadaşımda ban yiyince tamamen temizleyip format attım bilgisayarıma birde üstüne gidip skin almaya devam ettim umarım geçmişe dair bir şeyler yapmıyorlardır yoksa fena patlarım :D

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

Yarar yarar hatta color aimbot ile kullanırsan tadından yenmez.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Va
Şunu eklemek istiyorum yukarıda neden hile dedim. İster external olsun ister internal (internal hile var mı bilmiyorum terimleri) ister script ister makro. Bana göre hepsi hiledir illa aimassist olmasına gerek yok veya trigger sana o oyunda diğer oyunculardan farklı olarak üstünlük sağlayan bir şey kullanıyorsan o hiledir :) Bir ara forumda ki scripti kullanıyordum bunnyhop ve trigger için ama sonradan kullanan 2 arkadaşımda ban yiyince tamamen temizleyip format attım bilgisayarıma birde üstüne gidip skin almaya devam ettim umarım geçmişe dair bir şeyler yapmıyorlardır yoksa fena patlarım :D

Kral ben acayip kolsuzum o nedenle arayisangirdim .

bu dediğini nerden bulabiliriz ?

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Makro ile color aimbot yapılıyor mu bilmiyorum ama yapılıyor diyelim arkadaş birinden aldı kullanmaya başladı ne kadar kullanabilecek ? en fazla 4 gün hadi benden 3 gün daha 1 hafta sonra ban :D Benim takımıma gelirse şahsen ben replerim iyi anasını satayım ben flick atabilmek için her gün tonlarca bot vurayım adam sağa sola sıksın hs atsın :D oldu. Buna çoğu kişi izin vermez zaten arkadaş en kısa sürede replenir hem karşı takımdan anlayan olur hem takımından özellikle takımından

Va

Kral ben acayip kolsuzum o nedenle arayisangirdim .

bu dediğini nerden bulabiliriz ?
Vallaha kardeşim yukarıda yazdığım gibi. Yersin 3-6 AY ya da Perma HWID Banı oturursun. CS GO değil bu başka hesapla devam edemezsin. Ben sütten çıkmış ak kaşık değilim bende çoğu oyunda hile kullandım, kullanıyorum. Ama valorant temiz oynanabilecek bir oyun. Çok zor olduğunu düşünmüyorum şahsen zaten attığın mermi attığın yere gidiyor :D Eğer kolsuzum diyorsan bu oyunda illa adam vurmana gerek yok Adam vuran takım arkadaşlarına yardımcı olabilmek adına kendini support ajanlarda taktiksel olarak geliştir. Örneğin KillJoy'da çok güzel şeyler yapılabilir :) . İlla hemen hileye yönelmeyin. Çok istiyorsan spooferli bir şey bul onlarda %95 paralı oluyor mecbur parasını verip oynarsın o zaman ama onun bile garantisi yok adam hileyi verir spooferli basar aimi yersin banı spoofer çalışmaz verdiğin parayla kalırsın.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Makro ile color aimbot yapılıyor mu bilmiyorum ama yapılıyor diyelim arkadaş birinden aldı kullanmaya başladı ne kadar kullanabilecek ? en fazla 4 gün hadi benden 3 gün daha 1 hafta sonra ban :D Benim takımıma gelirse şahsen ben replerim iyi anasını satayım ben flick atabilmek için her gün tonlarca bot vurayım adam sağa sola sıksın hs atsın :D oldu. Buna çoğu kişi izin vermez zaten arkadaş en kısa sürede replenir hem karşı takımdan anlayan olur hem takımından özellikle takımından

Vallaha kardeşim yukarıda yazdığım gibi. Yersin 3-6 AY ya da Perma HWID Banı oturursun. CS GO değil bu başka hesapla devam edemezsin. Ben sütten çıkmış ak kaşık değilim bende çoğu oyunda hile kullandım, kullanıyorum. Ama valorant temiz oynanabilecek bir oyun. Çok zor olduğunu düşünmüyorum şahsen zaten attığın mermi attığın yere gidiyor :D Eğer kolsuzum diyorsan bu oyunda illa adam vurmana gerek yok Adam vuran takım arkadaşlarına yardımcı olabilmek adına kendini support ajanlarda taktiksel olarak geliştir. Örneğin KillJoy'da çok güzel şeyler yapılabilir :) . İlla hemen hileye yönelmeyin. Çok istiyorsan spooferli bir şey bul onlarda %95 paralı oluyor mecbur parasını verip oynarsın o zaman ama onun bile garantisi yok adam hileyi verir spooferli basar aimi yersin banı spoofer çalışmaz verdiğin parayla kalırsın.

Çok pembe bir dünyan varmış , karşındaki yada takımındaki herkesi temiz mi sanıyorsun ?
Yada şöyle söyleyeyim Nereden tespit edebileceksin ki sonrasında rapor edesin.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çok pembe bir dünyan varmış , karşındaki yada takımındaki herkesi temiz mi sanıyorsun ?
Yada şöyle söyleyeyim Nereden tespit edebileceksin ki sonrasında rapor edesin.
Pembe dünya ile alakası yok bunun herkesi orta segment ekipmanla mı oynuyor sanıyorsun dostum sen ? İlla belli olur o smooth. Color aimbot diyorsun en fazla elmasa çıksın hadi elmastan sonra anlarlar. Aim assisti anlayacak kadar çok hile kullandım türlü türlü oyunlarda.
Tabi ki herkesin temiz olmadığını biliyorum ama oyunun genel anlamda çoğu tertemiz oynuyor. Kullanmak isteyen kullansın Nisay'in sheriff ile kitlenme videosunu izle bak nasıl anlıyorlar anlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...