Bloody Mause

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bloody Mause Aldım Pubg Sekmeme Makrosu Yapmak İstiyorum Yardım Edermisiniz?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bloody Gaming Mouse Makro Yapımı Tepme ve Sniper bunu arat ilk video işine yarıcak

Üye
8 HİZMET YILI
tmm onu yaptım da ben aynanda mause biraz aşşağıyada insin istiyom onu yapamıyom normalde makro yapıyom

Bloody A9 modelini kullanıyorum bende, buna göre cevaplayayım diğer modelleri hakkında fikrim yok tuş dağılımı bakımından. Makroları atayabilmen için 3 tuş var genelde standart olarak gelir macronu ayarladıktan sonra bu tuşlardan birine atayacaksın 1-2-3 bunlardan herhangi birine atadıktan sonra o tuşa çift tıklarsan bombalama ekranı açılarak oradan mouse'ın aşağı yukarı yönünü ve atış oranını ayarlayabilirsin. Böylelikle ne kadar yüksek bi değer tutarsan mouse o kadar yukarıya yön verir. Ne kadar aşağı yöne çekersende mouse o kadar sabit bir yönde ateşleme yapar. Anlatarak olmuyor bu tür şeyler ama macro oluşturduğuna göre bu sana kolay gelecektir.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bloody A9 modelini kullanıyorum bende, buna göre cevaplayayım diğer modelleri hakkında fikrim yok tuş dağılımı bakımından. Makroları atayabilmen için 3 tuş var genelde standart olarak gelir macronu ayarladıktan sonra bu tuşlardan birine atayacaksın 1-2-3 bunlardan herhangi birine atadıktan sonra o tuşa çift tıklarsan bombalama ekranı açılarak oradan mouse'ın aşağı yukarı yönünü ve atış oranını ayarlayabilirsin. Böylelikle ne kadar yüksek bi değer tutarsan mouse o kadar yukarıya yön verir. Ne kadar aşağı yöne çekersende mouse o kadar sabit bir yönde ateşleme yapar. Anlatarak olmuyor bu tür şeyler ama macro oluşturduğuna göre bu sana kolay gelecektir.
skype fln varmı bana bi yerden yardım etsen

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
yada sen yapsana böyle bana dosya atsan bu arada bende a9 kullanıyom

Üye
8 HİZMET YILI
yada sen yapsana böyle bana dosya atsan bu arada bende a9 kullanıyom

Konunun ilk başlarında Bloody tepmeme ve sniper makrosu diye aratırsan Youtube da bununla ilgili bir video var diye belirtmiş arkadaş ancak sen o sadece cs de oluyor demişsin aksine orada gösterilen ayarlar her oyun için geçerli cs ye özel değil oradaki anlatımlara bakarsan stabil bir macro oluşturursun. Orada benim burada sana yazdığım herşeyi tane tane ve anlaşılır bir dil kullanarak anlatmış arkadaş bi incele derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...