yani silahların daha az sekmesi içinscipt içinmi ?
pubg lite için makro arıyorum arkadaşlarHangi oyun için makro arıyorsun ? biraz daha detay verirsen yardımcı olabiliriz.
pubg lite için çoğu kişide makro var oyunlara girdiğimde bunu görüyorum silahlarda sekme hasssiyetini daha aza indirmek için bir makroya ihtiyaç duydumOyun adını bize bağışlarsan elimde varsa o oyun için ayar yardımcı olurum
? derken gayet açık bi şekilde yazdım
mesajını gördüm fakat pubg lite içinde geçerlimi bu makro ayarları steam pubg var orda sanırımÖzelden gönderdim deneyebilirsin Bloody programına göstermen yeterli.
mesajını gördüm fakat pubg lite içinde geçerlimi bu makro ayarları steam pubg var orda sanırım
hocam bana da atabılırmıın elınde olandan ? sana zahmetÖzelden gönderdim deneyebilirsin Bloody programına göstermen yeterli.
tamaam teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinMacro ayarları standarttır.
bloddy mause üzerine tanımam ben çok memnunum valla herkesede tavsıye ederım rahatlıklaBlody mouse candır gerisi heycandır
parayla satanlarla işimiz yok valla hocam ya bize beleş lazım kardeşimBulman çok zor yani en stabil şekilde bloody olan için makroları genel de para ile satıyorlar parasız olanlar çok iyi değil
yok kardeşim var öyle makrolar arkadaşlarım kullanıyor sadece farklı mause olduğu için uyum sağlamıyor makro benım mausumamouse sekmeme gibi bi özelleik yapmıyor diye biliyorum ayrı programlar var onun için