Üye
PUBG Başlığı adı altında paylaşıma açıyorum ama bu ürün TÜM OYUNLAR' da işe yarar! "Yarı otomatik", "Tekli" tüm silahlarda ve tüm oyunlarda son hızda atış yapacaksınız...
%90 Çalışma Garantilidir. Kendi el emeğimdir. Oyunlarda Aktif Kullandığım Makrodur.. Üretimi Şahsıma aittir. Yani ( HexProsper )
Ayrıca Ban Riski Bulunmuyor. Şöyle diyelim Hiç bir oyun yazılımı veya Anti-Cheat Yazılımı Fare hareketleri çözebilecek kabiliyete sahip değildir.
Bu yüzden "BAN YERMİYİM? " gibi soruları anlamını yitirir.
YASAL BİLGİLENDİRME
Yine de Şunu da belirtmek isterim özel turnuva ESL vb. programlar tarafından yasaklanma gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyorsanız bu durum tamamen farenin ara yüz programını kullandığınız içindir bunu engelliyor oyuncular için adil ortam sağlamak amacıyla engel yiyebilirsiniz. Bu yüzden ESL vb. uygulamaları kaldırmanızı tavsiye ederim kendimizi sağlama alalım. Şahsen böyle uygulamaları kullanmadım ve benim başıma gelmedi bu zaman kadar...
*** Her şeyden önce Kullanmak sizlere Kalmış Kullanımdan dolayı Sorumluluk kabul etmiyorum.***
Ufak bir hatırlatma:
*** Hiç bir zaman Makrodan, Script'den Ban yemedim...
Bloody ve Logitech markalarının farelerini kullanarak ben yediğimi hatırlamıyorum
Çünkü tabiri caizse piyasa malı olan 20 liralık farelerin makrosu yoktur.
Harici Macro programları -Risk taşır. Çünkü Fareye ait lisanslı yazılımı değil. Oyun dosyalarına bypass yaparak bu erişime sahip olmak zaten ban riskini getirir..
Legal olan Mouse ve yazılımlarını ban yemeden oynaya bilirsiniz... Yeter ki Kullanmayı bilelim
Kullanımı Hakkında Biraz Bilgi:
Makronun Çalışması için Elinizde "Bloody Marka Core 3/4 veya CU3/4" çekirdeği aktif Cihaz olması gerekir.
Nedir bu Core 3/4 Çekirdeği?: İsabet hassasiyeti ve hız standartlarını yeniden tanımlamak için dizayn edilen bu muhteşem Mouse motoruna verilen isimdir..
Bu özel Motor sayesinde
FPS, RPG ve MMO Uyumlu Oyunlarda
İnce HeadShot Ayarı
Gerçek Zamanlı Tepmeme Kontrolü
Geri Tepmeli veya Geri tepmesiz özel
Ayarlar yapılabilmektedir.
Çalışan Oyunların Listesi:
PUBG STEAM - Tepme Oranı %90'a
PUBG MOBILE - Tepme Oranı %90'a
CSGO
zulu
COD:WARZONE
Valorant
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
Apex Legends
NOT: Diğer Oyunlarda Hassasiyet ayarlarınızı kendinize göre ayarlayın...
" PUBG STEAM" Kontrolleri İndirdiğiniz linkteki dosyada resim halinde mevcuttur.
"PUBG Mobile " Ayarları ise aşağıdaki Videodan bakarak yapabilirsiniz." Ayarları ben size veriyorum.. 1920x1080p 'ye göre ayarlı diğer çözünürlükte de çalışır.
Dosya İçeriği :
M-AIO RapidFire Makrosu (Tüm Oyunlar için)
M-PUBG Steam AR Norecoil %90
M-3x ve 6x Scope NoRecoil
Bloody Macro Key: 9988
Makrolarda sadece "Yürüt özelliği" etkindir. makrolara müdahale yapılmamaktadır.
Silahları İster Eklentili veya Eklentisiz Kullanın. Tavsiyem her zaman eklentiliden yanadır.
DOWNLOAD:
YÜKLEME ve OYUN VİDEOSU > PUBG MOBİLE ÖRNEK OLARAK GÖSTERDİM...
%90 Çalışma Garantilidir. Kendi el emeğimdir. Oyunlarda Aktif Kullandığım Makrodur.. Üretimi Şahsıma aittir. Yani ( HexProsper )
Ayrıca Ban Riski Bulunmuyor. Şöyle diyelim Hiç bir oyun yazılımı veya Anti-Cheat Yazılımı Fare hareketleri çözebilecek kabiliyete sahip değildir.
Bu yüzden "BAN YERMİYİM? " gibi soruları anlamını yitirir.
YASAL BİLGİLENDİRME
Yine de Şunu da belirtmek isterim özel turnuva ESL vb. programlar tarafından yasaklanma gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyorsanız bu durum tamamen farenin ara yüz programını kullandığınız içindir bunu engelliyor oyuncular için adil ortam sağlamak amacıyla engel yiyebilirsiniz. Bu yüzden ESL vb. uygulamaları kaldırmanızı tavsiye ederim kendimizi sağlama alalım. Şahsen böyle uygulamaları kullanmadım ve benim başıma gelmedi bu zaman kadar...
*** Her şeyden önce Kullanmak sizlere Kalmış Kullanımdan dolayı Sorumluluk kabul etmiyorum.***
Ufak bir hatırlatma:
*** Hiç bir zaman Makrodan, Script'den Ban yemedim...
Bloody ve Logitech markalarının farelerini kullanarak ben yediğimi hatırlamıyorum
Harici Macro programları -Risk taşır. Çünkü Fareye ait lisanslı yazılımı değil. Oyun dosyalarına bypass yaparak bu erişime sahip olmak zaten ban riskini getirir..
Legal olan Mouse ve yazılımlarını ban yemeden oynaya bilirsiniz... Yeter ki Kullanmayı bilelim
Kullanımı Hakkında Biraz Bilgi:
Makronun Çalışması için Elinizde "Bloody Marka Core 3/4 veya CU3/4" çekirdeği aktif Cihaz olması gerekir.
Nedir bu Core 3/4 Çekirdeği?: İsabet hassasiyeti ve hız standartlarını yeniden tanımlamak için dizayn edilen bu muhteşem Mouse motoruna verilen isimdir..
Bu özel Motor sayesinde
FPS, RPG ve MMO Uyumlu Oyunlarda
İnce HeadShot Ayarı
Gerçek Zamanlı Tepmeme Kontrolü
Geri Tepmeli veya Geri tepmesiz özel
Ayarlar yapılabilmektedir.
Çalışan Oyunların Listesi:
PUBG STEAM - Tepme Oranı %90'a
PUBG MOBILE - Tepme Oranı %90'a
CSGO
zulu
COD:WARZONE
Valorant
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
Apex Legends
NOT: Diğer Oyunlarda Hassasiyet ayarlarınızı kendinize göre ayarlayın...
" PUBG STEAM" Kontrolleri İndirdiğiniz linkteki dosyada resim halinde mevcuttur.
"PUBG Mobile " Ayarları ise aşağıdaki Videodan bakarak yapabilirsiniz." Ayarları ben size veriyorum.. 1920x1080p 'ye göre ayarlı diğer çözünürlükte de çalışır.
Dosya İçeriği :
M-AIO RapidFire Makrosu (Tüm Oyunlar için)
M-PUBG Steam AR Norecoil %90
M-3x ve 6x Scope NoRecoil
Bloody Macro Key: 9988
Makrolarda sadece "Yürüt özelliği" etkindir. makrolara müdahale yapılmamaktadır.
Silahları İster Eklentili veya Eklentisiz Kullanın. Tavsiyem her zaman eklentiliden yanadır.
DOWNLOAD:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
YÜKLEME ve OYUN VİDEOSU > PUBG MOBİLE ÖRNEK OLARAK GÖSTERDİM...
Son düzenleme: