Bloody RapidFire Hızlı Atış Makrosu %90 NoRecoil 2022-HexProsper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Eline sağlık. Güzel makro

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tüm mouselarda çalışan birşey olsa o kadar güzel olcakki
tüm mouselarda çalışan hileler Kısa sürede Fix yiyor ve Ban riski yüksek... Bu tip cihazlarda farenin içindeki belleğe makro atayıp ardından farklı pcde çalıştırabiliyorsun hemde yazılım yüklemene gerek duymadan :) Diğer Türlü hem yazılıma bağlı kalıyorsun hemde Oyun dosyalarını değiştirmiş oluyorsun. Riskli ama Tercihlerimiz farklı olabilir.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1600x900 çözünürlükte çalışır mı şuan çalışıyor mu hala

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bben g hub programında macro yaptım, ateş edince mouse otomatik aşşağıya kayıyor. bunuda denicem.. teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yıllardır Bloody v5 ve v7ma kullanıcısıyım programın özelliklerini daha da kurcalarsanız x y oranlarının sonraki ince ayarlarını deneyerek makronuzu daha da çok geliştireiblirsiniz orjinal pubgde sağa sola sekme olayı daha fazla olmakta ve her oyunda farklı spray ile karşılaşmaktayiz sürekli antrenman modunda atış çalışması yapıyor gibi sekme oranlarıyla oynarsanız daha da net ve güzel bir makro dosyası elde edebilirisiniz. teşekkürler <3

godfather
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
PUBG Başlığı adı altında paylaşıma açıyorum ama bu ürün TÜM OYUNLAR' da işe yarar! "Yarı otomatik", "Tekli" tüm silahlarda ve tüm oyunlarda son hızda atış yapacaksınız...
%90 Çalışma Garantilidir. Kendi el emeğimdir. Oyunlarda Aktif Kullandığım Makrodur.. Üretimi Şahsıma aittir. Yani ( HexProsper )

Ayrıca Ban Riski Bulunmuyor. Şöyle diyelim Hiç bir oyun yazılımı veya Anti-Cheat Yazılımı Fare hareketleri çözebilecek kabiliyete sahip değildir.
Bu yüzden "BAN YERMİYİM? " gibi soruları anlamını yitirir.

YASAL BİLGİLENDİRME

Yine de Şunu da belirtmek isterim özel turnuva ESL vb. programlar tarafından yasaklanma gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyorsanız bu durum tamamen farenin ara yüz programını kullandığınız içindir bunu engelliyor oyuncular için adil ortam sağlamak amacıyla engel yiyebilirsiniz. Bu yüzden ESL vb. uygulamaları kaldırmanızı tavsiye ederim kendimizi sağlama alalım. Şahsen böyle uygulamaları kullanmadım ve benim başıma gelmedi bu zaman kadar... :)

*** Her şeyden önce Kullanmak sizlere Kalmış Kullanımdan dolayı Sorumluluk kabul etmiyorum.***

Ufak bir hatırlatma:
*** Hiç bir zaman Makrodan, Script'den Ban yemedim...
Bloody ve Logitech markalarının farelerini kullanarak ben yediğimi hatırlamıyorum :);) Çünkü tabiri caizse piyasa malı olan 20 liralık farelerin makrosu yoktur.
Harici Macro programları -Risk taşır. Çünkü Fareye ait lisanslı yazılımı değil. Oyun dosyalarına bypass yaparak bu erişime sahip olmak zaten ban riskini getirir..
Legal olan Mouse ve yazılımlarını ban yemeden oynaya bilirsiniz... Yeter ki Kullanmayı bilelim ;) ***

Kullanımı Hakkında Biraz Bilgi:

Makronun Çalışması için Elinizde "Bloody Marka Core 3/4 veya CU3/4" çekirdeği aktif Cihaz olması gerekir.

Nedir bu Core 3/4 Çekirdeği?: İsabet hassasiyeti ve hız standartlarını yeniden tanımlamak için dizayn edilen bu muhteşem Mouse motoruna verilen isimdir..
Bu özel Motor sayesinde

FPS, RPG ve MMO Uyumlu Oyunlarda
İnce HeadShot Ayarı
Gerçek Zamanlı Tepmeme Kontrolü
Geri Tepmeli veya Geri tepmesiz özel
Ayarlar yapılabilmektedir.

Çalışan Oyunların Listesi:

PUBG STEAM - Tepme Oranı %90'a

PUBG MOBILE - Tepme Oranı %90'a
CSGO
zulu
COD:WARZONE
Valorant
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Apex Legends

NOT: Diğer Oyunlarda Hassasiyet ayarlarınızı kendinize göre ayarlayın...

" PUBG STEAM" Kontrolleri İndirdiğiniz linkteki dosyada resim halinde mevcuttur.
"PUBG Mobile " Ayarları ise aşağıdaki Videodan bakarak yapabilirsiniz." Ayarları ben size veriyorum.. 1920x1080p 'ye göre ayarlı diğer çözünürlükte de çalışır.

Dosya İçeriği :
M-AIO RapidFire Makrosu (Tüm Oyunlar için)
M-PUBG Steam AR Norecoil %90
M-3x ve 6x Scope NoRecoil

Bloody Macro Key: 9988
Makrolarda sadece "Yürüt özelliği" etkindir. makrolara müdahale yapılmamaktadır.

Silahları İster Eklentili veya Eklentisiz Kullanın. Tavsiyem her zaman eklentiliden yanadır. ;)

DOWNLOAD:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

YÜKLEME ve OYUN VİDEOSU > PUBG MOBİLE ÖRNEK OLARAK GÖSTERDİM...
Tertemiz bir makro eğer burada yazıldığı gibi çalışıyorsa tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam macro benim pubg mobile daki hassasiyet ayarlarımla tam uyuşmadı. bu macroyu hangi ayarlarla yazdıysan onu paylaşabilir misin. Steam pubg'yi paylaşmışsın hassasiyet ayarlarını ama pubg mobile daki hassasiyet ayarların yok. paylaşırsan sevinirim. teşekkürler EDİT: videoda gözüküyormuş benim hatam özür dilerim :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...