Bloody RapidFire Hızlı Atış Makrosu %90 NoRecoil 2022-HexProsper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Eline sağlık. Güzel makro

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tüm mouselarda çalışan birşey olsa o kadar güzel olcakki
tüm mouselarda çalışan hileler Kısa sürede Fix yiyor ve Ban riski yüksek... Bu tip cihazlarda farenin içindeki belleğe makro atayıp ardından farklı pcde çalıştırabiliyorsun hemde yazılım yüklemene gerek duymadan Diğer Türlü hem yazılıma bağlı kalıyorsun hemde Oyun dosyalarını değiştirmiş oluyorsun. Riskli ama Tercihlerimiz farklı olabilir.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1600x900 çözünürlükte çalışır mı şuan çalışıyor mu hala

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bben g hub programında macro yaptım, ateş edince mouse otomatik aşşağıya kayıyor. bunuda denicem.. teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yıllardır Bloody v5 ve v7ma kullanıcısıyım programın özelliklerini daha da kurcalarsanız x y oranlarının sonraki ince ayarlarını deneyerek makronuzu daha da çok geliştireiblirsiniz orjinal pubgde sağa sola sekme olayı daha fazla olmakta ve her oyunda farklı spray ile karşılaşmaktayiz sürekli antrenman modunda atış çalışması yapıyor gibi sekme oranlarıyla oynarsanız daha da net ve güzel bir makro dosyası elde edebilirisiniz. teşekkürler <3

godfather
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Tertemiz bir makro eğer burada yazıldığı gibi çalışıyorsa tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam macro benim pubg mobile daki hassasiyet ayarlarımla tam uyuşmadı. bu macroyu hangi ayarlarla yazdıysan onu paylaşabilir misin. Steam pubg'yi paylaşmışsın hassasiyet ayarlarını ama pubg mobile daki hassasiyet ayarların yok. paylaşırsan sevinirim. teşekkürler EDİT: videoda gözüküyormuş benim hatam özür dilerim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...