Teşekkür ederim. Birazda alıştığım için korkudan değiştiremedim. Az para da değil tekrar değiştirmeye kalkarsam.Bloody e alışıksan seçimin güzel olmuş hoş mouse
ama daha ele oturacak mouse f/p olarak smx r 15 i önerebilirim
Biraz bakındım steelseries mouse lara. Ömür ve malzeme olarak çok iyiler. Tıklama süreleri vs de mükemmel. Yazılımı hakkında pek bilgi alamadım.Kendin için hangisi daha iyiyse onu tercih et tabi ama steelseries mouselere de bakabilirsin
Evet macro yazılımlarımı kendim yapıyorum. Hem headsh. Sekmesinden hemde oscar macro sekmesinden macro yapabiliyorum. Bloody nin yazılımını seviyorum.Bence Doğru bi tercih yapmışsın eğer direk ***** lı aldıysan bence vazgecme kullanan baya arkadasım var iyi yani bloody mause programınada aşıkarsındır devam bence))
Biraz bakındım steelseries mouse lara. Ömür ve malzeme olarak çok iyiler. Tıklama süreleri vs de mükemmel. Yazılımı hakkında pek bilgi alamadım.
Post automatically merged:
Evet macro yazılımlarımı kendim yapıyorum. Hem headsh. Sekmesinden hemde oscar macro sekmesinden macro yapabiliyorum. Bloody nin yazılımını seviyorum.
Ayn bende kısa bi donem kullandım bende almayı dusunuyorum fiyatlarıda iyi ztn programada aşınayım fakat bazı macro programlarında sıkıntı yaşıyorom ozellikle rifle sılahlarda güclük cekiyorum macro yaparken yardımcı olabilirsen bana gayet iyi olur
Teşekkür ederim video için. Birde Razer kullanıcı bulabilirsem kafamdaki soru işaretleri giderilecek.
bloody kadar iyi bir yazılımı yok tabi
Msi mouse ilk görüyorum onu da inceleyeceğim teşekkürler. Rampage ve gamepoweri pek beğenemedim.
Teşekkür ederim.Bloody iyi markadır almanda hiçbir sakınca yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?