Hocam bir karışım neredeyse 25 cm sence nasıl olur mu benim elimeŞu an evde yatan mouse, küçük eli olanlar için pek önermem mouse biraz fazla kalın ve büyük, fakat yazılım vs konusunda tespit edilmediği için makrolarda en başarılı mouse markası diyebilirim.
Aslında herkesin tutuşu farklıdır, bu mouse ile claw tutuş pek mümkün değil, ürünü mağazaya gidip test edip öyle almanızı öneririm, ben aldım evde boş boş duruyor kullanmıyorum bileHocam çok teşekkürler şu lanet mousemden kurtulma zamanı gelmişti
Post automatically merged:
Hocam bir karışım neredeyse 25 cm sence nasıl olur mu benim elime
anladım hocam tavsiyen için çok teşekkürler iyi forumlarAslında herkesin tutuşu farklıdır, bu mouse ile claw tutuş pek mümkün değil, ürünü mağazaya gidip test edip öyle almanızı öneririm, ben aldım evde boş boş duruyor kullanmıyorum bile![]()
Rica ederim, size deanladım hocam tavsiyen için çok teşekkürler iyi forumlar![]()
dostum oscar macro yapabiliyor musun?1yil once aldim ve lisansini actim cok memnunum tavsiye ederim.
headshot makro kullaniyorum cok kullanisli bi mouse pubg lite icn flndostum oscar macro yapabiliyor musun?
b-strafe mi oluyor o? yardımcı olabilir misin?headshot makro kullaniyorum cok kullanisli bi mouse pubg lite icn fln
kardes boyle cok da daha detayli bilmiyorumb-strafe mi oluyor o? yardımcı olabilir misin?
bana yardımcı olabilir misin?bloody mauslar çok kaliteli oluyor macrolarıda bi çok iyi