The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
- Ödüller
- 10
- Sosyal
4 HİZMET YILI
Oyunda 20’den fazla maymun kahraman var ve her biri farklı yeteneklere sahip. Bazıları ok atıyor, bazıları bumerang fırlatıyor, bazıları ise büyü yapıyor. Her maymunun da üç farklı yükseltme yolu var ve bunları istediğiniz gibi kombinleyebiliyorsunuz. Örneğin, okçu maymunu hem ateşli hem de buzlu oklar atacak şekilde geliştirebilirsiniz.
Oyunda ayrıca 100’den fazla harita var ve her biri farklı zorluk seviyesine ve özelliklere sahip. Bazı haritalarda su var, bazılarında rüzgar var, bazılarında ise engeller var. Her haritada farklı bir strateji uygulamanız gerekiyor. Ayrıca her haritada altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanabilirsiniz.
Oyunun en güzel yanlarından biri de düzenli olarak güncellenmesi. Her yıl yeni karakterler, özellikler ve oynanış modları ekleniyor. Mesela son güncellemede korkunç patron balonlar eklendi. Bunlar normal balonlardan çok daha büyük ve güçlü ve onları yenmek için çok iyi bir savunma kurmanız gerekiyor.
Oyunun bir de Odysseys modu var. Bu modda temaya, kurallara ve ödüllere bağlı olarak bir dizi haritada savaşıyorsunuz. Bu mod çok zorlayıcı ama çok da eğlenceli.
Sistem Gereksinimleri:
- MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)
- İşlemci: 1.5Ghz or better (x86-64)
- Bellek: 4096 MB RAM
- Ekran Kartı: OpenGL 2.0 compatible, ATI, Nvidia or Intel HD
- Depolama: 2048 MB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Windows compatible sound card
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)