Üye
Mavi ekran almadan bir önceki bios versiyonuna güncellemeyi deneyin donanımlarınızla çakışıyor olabilirBios update'ini yaptıktan sonra çeşitli ve saçma nedenlerden bluescreen hatası alıyorum çoğunlukla ram kaynaklı sorunlar memtest'den de herhangi bir sorun olduğunu görmedim acaba genel bir sorun mu bu ve düzeltilebilir mi?
Merhaba arkadaşlar.Bugün mavi ekran hatası veren masaüstü bilgisayarımıza ne gibi işlemler uygulanacağını gördük. Faydalı olması dileğiyle.Bios update'ini yaptıktan sonra çeşitli ve saçma nedenlerden bluescreen hatası alıyorum çoğunlukla ram kaynaklı sorunlar memtest'den de herhangi bir sorun olduğunu görmedim acaba genel bir sorun mu bu ve düzeltilebilir mi?
Arkadaş iyi hatırlatmış ram yuvasını değiştir dene bencede, ama büyük ihtimal ram'de sorun vardır..ram yuvasını düzelt veya yuvayı değiştir donanım kaynaklı olma ihtimali fazla
değişiklik sırasında bir hasar verme ihtimali var mı ? ilk kez deneyecek olan birisi için ?Arkadaş iyi hatırlatmış ram yuvasını değiştir dene bencede, ama büyük ihtimal ram'de sorun vardır..
bilgisayaı bi sıfırla derim aynısı bende de oldu sıfırlayınca düzeldiBios update'ini yaptıktan sonra çeşitli ve saçma nedenlerden bluescreen hatası alıyorum çoğunlukla ram kaynaklı sorunlar memtest'den de herhangi bir sorun olduğunu görmedim acaba genel bir sorun mu bu ve düzeltilebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?