BlueStack Oyunlarda Siyah ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adsız.png
Post automatically merged:

Selamın aleyküm böyle kalıyor bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum ekran kartının ve işlemcinin sürücü yazılımlarını güncelleyip tekrar dener misin? Büyük ihtimal sorunun düzelecektir.
Düzelmezse; iOBit Uninstaller ile Bluestacks'ı bligisayarından tamamen kaldırıp (registry'de de hiç bir kayıt kalmadan) tekrar yüklemeyi dene.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum ekran kartının ve işlemcinin sürücü yazılımlarını güncelleyip tekrar dener misin? Büyük ihtimal sorunun düzelecektir.
Düzelmezse; iOBit Uninstaller ile Bluestacks'ı bligisayarından tamamen kaldırıp (registry'de de hiç bir kayıt kalmadan) tekrar yüklemeyi dene.
alayını yaptımki zaten :D

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
alayını yaptımki zaten :D

Enteresan, ekran kartını güncelledikten sonra ve bluestacksi silip tekrar yükledikten sonra bu sorunun yaşanmaması gerekiyor. Hâlen sorununuz devam ediyor ise ayarlardan grafik modunu Direct X’ten Open GL’ye ya da tam tersi şekilde değiştirmeyi dener misiniz?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Enteresan, ekran kartını güncelledikten sonra ve bluestacksi silip tekrar yükledikten sonra bu sorunun yaşanmaması gerekiyor. Hâlen sorununuz devam ediyor ise ayarlardan grafik modunu Direct X’ten Open GL’ye ya da tam tersi şekilde değiştirmeyi dener misiniz?
[/QUOTE
Bunları yaptım blmediğim bişi söylermisin :D

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Dostum bu kadar şeyi yapmana rağmen çalışmıyorsa başka bir şey yok zaten. Silip yüklemişsin, ekran kartını güncellemişsin, DirectX'den Open GL'ye almışsın ve hala çalışmıyorsa başka bir emulator denemelisin.

Üye
5 HİZMET YILI
İşletim sistemine uygun versiyonu indirdiysen ve olmadıysa, mutlaka silip tekrar yükle.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İşletim sistemine uygun versiyonu indirdiysen ve olmadıysa, mutlaka silip tekrar yükle.
Kanka şu an boş yorum atıyosun üstteki yorum atanlar zaten belirtmiş bunları işletim sistemime uygun olmayan bir şeyi neden indireyim ALLAH aşkına ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...