günlük hayatta kullanabileceğim özellikleri olan (anc,transparency etc)+ sporda sıkıntı çıkarmayacak bir kulaklık arıyorum 600 tl civarında
konuyu bile okumadan sırf yorum kasmak için yazdığın şeye bak beats studio buds alacak butcem olsa burada soru mu soracaktımBeats Studio Buds - Gürültü Önleme Özellikli Gerçek Kablosuz Kulak İçi Kulaklık
Beats, müziği sanatçıların amaçladığı şekilde dinlenilmesi için tasarlanmış. Kompakt tasarıma sahip Beats Studio Buds, tam anlamıyla özelleştirilmiş akustik bir platform aracılığıyla, güçlü ve dengeli bir ses deneyimi yaşatacak şekilde geliştirilmiş. İki bölmeli bir kasa içinde yer alan özel çift elemanlı diyafram tipi sürücü, olağanüstü bir stereo ayırma özelliğine sahip net sesler sağlıyor. Gelişmiş dijital işlemciyse ses performansını yükseklik ve netlik bakımından optimize ederken aynı anda temiz bir gürültü önleme özelliği sunuyor. Sonuçta stüdyoda kaydedilen müziğin duygusunu kulaklarımıza taşıyarak bütün gün bize eşlik eden etkileyici bir ses deneyimi doğuyor.
Haklısın hocam googleden almıs kopyala yapistir yapiyor , sana Xiaomi Mıııw True kulaklıgını önere bilirim çok güzel bir kulaklık ben kullaniyorumkonuyu bile okumadan sırf yorum kasmak için yazdığın şeye bak beats studio buds alacak butcem olsa burada soru mu soracaktım
Post automatically merged:
silikonsuz kulaklık deneyimlemedim silikonludan farkı nedir kulağa oturur mu
günlük hayatta kullanabileceğim özellikleri olan (anc,transparency etc)+ sporda sıkıntı çıkarmayacak bir kulaklık arıyorum 600 tl civarında
samsung galaxy buds pro var senin fiyatagünlük hayatta kullanabileceğim özellikleri olan (anc,transparency etc)+ sporda sıkıntı çıkarmayacak bir kulaklık arıyorum 600 tl civarında
aklımda qcy ht05 var ne düşünüyorsunuz bu kulaklık hakkında
2k onlarsamsung galaxy buds pro var senin fiyata
telefon içinsegünlük hayatta kullanabileceğim özellikleri olan (anc,transparency etc)+ sporda sıkıntı çıkarmayacak bir kulaklık arıyorum 600 tl civarında
aklımda qcy ht05 var ne düşünüyorsunuz bu kulaklık hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?