Qcy Ht05 tws kulaklık alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben kablosuz kulak içi kulaklık bakıyordum bir süre bu qcy nin ht05 modeli dikkatimi çekti özellikleri olsun fiyatı olsun f/p bir ürün gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz kullanan var mı alınır mı sizce suanki fiyatı n11 de 544 tl indirim kuponlariyla filan 500 tl ye geliyor. İnternette youtube da vb. incelemerine baktim genel olarak güzel bir ürün gibi gözüküyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam fiyatı uygun fakat bana hediye gelmişti ses kalitesi zaten iyi değildi kullandıktan bir kaç gün sonrada ses iyice cızırtılı gelmeye başladı kenarda duruyo yani öyle kullanmıyorum tavsiye etmem

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben kullanmadım fakat kulaklık önerilerinde çok fazla gördüm adını alınca konuyu canlandır bende alırım belki haylou gt1 var bende

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam fiyatı uygun fakat bana hediye gelmişti ses kalitesi zaten iyi değildi kullandıktan bir kaç gün sonrada ses iyice cızırtılı gelmeye başladı kenarda duruyo yani öyle kullanmıyorum tavsiye etmem
Çoğu yerde bu kadar övülüyor ama bir o kadar da sorunu olduğunu da gördüm cızırtıdan başka bir sorun var mı peki almayı düşünüyordum çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Çoğu yerde bu kadar övülüyor ama bir o kadar da sorunu olduğunu da gördüm cızırtıdan başka bir sorun var mı peki almayı düşünüyordum çünkü
Valla kanka ben beğenmedim cızırtıdan sonra kullanmadım daha fazla ama bence samsung veya appledan vazgeçme derim kulaklık bence önemli bir ürün alıyorken biraz daha fazla para ver marka ve kalitesini al üzülmezsin bence ben şuan airpods 2 kullanıyorum 3 yıl oldu tık yok cihazda halada memnunum

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Kral yaklaşık 1 ay olacak T20 modelini kullanıyorum ses kalitesinden mikrofon kalitesinden memnunum. Şarj süresi de gayet yeterli seviyede gidiyor. Oyun modu da var fakat rekabetçi oynuyorsan pek tatmin etmeyebilir. ₺388'e almıştım, Ht05 e oranla nasıl bir performansı var bilmiyorum fakat değerlendirmek istersen tavsiye ederim QCY T20'yi

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Valla kanka ben beğenmedim cızırtıdan sonra kullanmadım daha fazla ama bence samsung veya appledan vazgeçme derim kulaklık bence önemli bir ürün alıyorken biraz daha fazla para ver marka ve kalitesini al üzülmezsin bence ben şuan airpods 2 kullanıyorum 3 yıl oldu tık yok cihazda halada memnunum
Keske o kadar bütçe olsa knk bütçe olsa bir tane daha beğendiğim kulaklık var ama fiyatlar uçuk ya

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
siyah olan versiyonu abim kullanıyor gayet iyi alınır

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Keske o kadar bütçe olsa knk bütçe olsa bir tane daha beğendiğim kulaklık var ama fiyatlar uçuk ya,
Kanka bugün alıp 2 ay sonra atmak var bir de 3 4 yıl kullanmak var işin ucunda uzun vadeli baktın mı her türlü daha kazançlısın dişini sık az daha sabret derim ben :) çünkü gerçekten çöp oluyorlar samsung ve apple harici podslar

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
fiyat performans urunu oluyor qcynin urunleri genelde. ust duzey bi performans bekleme ama fiyatina gore guzel bır urun

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kaliteli marka o arkadaşta var siyah modeli çocuk her saat kullanıyor şarjı bitmiyor benım aırpodsun şarjı 1 saatte bitiyor

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben markayı ilk defa duydum önermem ama sen bilirsin

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Jlab go air ürününü tavsiye ederim 300 tl olmasına rağmen çok kaliteli

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
alınır bence gayet f/p kaliteli gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benim kuzenimde Siyahı vardı bana çok güzel geldi para biriktirip alıcam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben kablosuz kulak içi kulaklık bakıyordum bir süre bu qcy nin ht05 modeli dikkatimi çekti özellikleri olsun fiyatı olsun f/p bir ürün gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz kullanan var mı alınır mı sizce suanki fiyatı n11 de 544 tl indirim kuponlariyla filan 500 tl ye geliyor. İnternette youtube da vb. incelemerine baktim genel olarak güzel bir ürün gibi gözüküyor
aldıysan nasıl olduğunu söylermisin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
qcy ürünleri güzeldir şahsen kendim t13 modelini kullanıyorum memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...