Bluetooth olmayan cihazda kablosuz mouse kullanılır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba iyi forumlar herkese ben kablosuz 2.4 GHz Wireless Bluetooth mouse sipariş ettim fakat anakartım Bluetooth desteklemiyormuş bunu siparişi verdikten sonra fark ettim Windows 10 ayarlarında Bluetooth desteklenmiyor diyor ben bu fareyi kablosuz olarak kullanamayacak mıyım?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
internetten bluetooth dongle satın alabilirsin 100 tl ile 200 tl bantları arasında oluyor genellikle ama bağlantı kopmaları olabilir bu fiyat bantlarında garanti olsun diyorsan Tp-Link Ub500 e bakabilirisin şuan da fiyatı 400 tl civarı olması lazım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
1 HİZMET YILI
internetten bluetooth dongle satın alabilirsin 100 tl ile 200 tl bantları arasında oluyor genellikle ama bağlantı kopmaları olabilir bu fiyat bantlarında garanti olsun diyorsan Tp-Link Ub500 e bakabilirisin şuan da fiyatı 400 tl civarı olması lazım

Hocam alıcağım mouse'in kutu içeriğine baktım dongle çıkıyormuş harici bir şey almama gerek yok sanırım dediğiniz aparat kutu içeriğinde yazıyor çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam alıcağım mouse'in kutu içeriğine baktım dongle çıkıyormuş harici bir şey almama gerek yok sanırım dediğiniz aparat kutu içeriğinde yazıyor çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız.
muhtemelen alacagın farede hem 2.4 hemde bluetooth ayarı ayrı ayrı olabilir dongle ile kullanacaksan 2.4 ayarında kullanıyorsun sorunsuz bir şekilde çalışır

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
1 HİZMET YILI
muhtemelen alacagın farede hem 2.4 hemde bluetooth ayarı ayrı ayrı olabilir dongle ile kullanacaksan 2.4 ayarında kullanıyorsun sorunsuz bir şekilde çalışır
evet hocam dediğiniz gibi kutu içeriğinde dongle var sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...