Bu mikrofonu almayı düşünüyorum ama ayrıca ses kartı almam gerekiyor galiba yanında ses kartı verildiği söyleniyor ama 23tllik birşey verdikleri harici ses kartı sizce almalı mıyım ayrıca ses kartı alacak bütçem yok
Eğer profesyonel bir iş yada youtuberlık yayıncılık yapmak istiyorsan almanı öneririm mikrofonu alırsın uyduruk bir ses kartıyla yaparsın bir süre sonra paran birikince adam akıllı bir ses kartı alırsın.
Ancak sırf arkadaşlarınla konuşmak oyunu oynamak istiyorsan çok daha iyi fiyat performans ürünleri var piyasada
Eğer profesyonel bir iş yada youtuberlık yayıncılık yapmak istiyorsan almanı öneririm mikrofonu alırsın uyduruk bir ses kartıyla yaparsın bir süre sonra paran birikince adam akıllı bir ses kartı alırsın.
Ancak sırf arkadaşlarınla konuşmak oyunu oynamak istiyorsan çok daha iyi fiyat performans ürünleri var piyasada
BM-800 ses kartsız hiçbir şeye yaramıyor kısa süre önce ses kartım bozuldu biliyorum nasıl bir şey olduğunu sana tavsiyem çok pahalı bir şey almaman LastVoice'ın phantom'unu alabilirsin
Kayıt ve yayın için kullanabilirsin. Ses kalitesi gayet iyi. Benim arkadaşım sadece bizimle konuşurken, oyun oynarken vs. ses kaliteli olsun diye almıştı. Hala kullanıyor.