internetten para kazanmak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
18 yaşındayım, lise mezunu üniversiteye hazırlanan orta gelirli bi ailenin çocuğuyum, kendimi her zaman zeki bildim, ama son günlerde gerçekten “acaba aptal mıyım yoksa şanssız mı) diye düşünmeye başladım. Tanrı beni yaratırken her şeyden azar azar koymuş sanki, her işten anlarım, her şeyde bir yeteneğim vardır, berbat olduğum hiçbir şey yok galiba, tek şey harici, para kazanmak. Etrafımdaki insanlara bakıyorum, internetteki insanlara bakıyorum, bir şekilde çoğu alın teri dökmeden, kolay yoldan, az veya çok para kazanıyor, en azından cebine bi paket sigarasını koyabiliyor, benimse cebimde şu an 25 tl kadar bi para var galiba, belki daha az, gerçekten, kenarda köşede tuttuğum, banka hesabımda duran fazladan 5 tl param bile yok. Ve ben para kazanmak ve çalışmak konusunda hırslıyım, ama bir türlü şansım yaver gitmiyormuş gibi hissediyorum, denemediğim iş kalmadı, illegal dahil, olmuyor gelmiyor ipin ucu bir türlü, şu koskoca dünyada akıp giden devasa nehirden 1 çay kaşığı bile almayı geç, nehirin yanında bile değilim, şimdi şu şekilde cevaplar gelecek, ailenden iste, şu anda babamdan 1000 tl para istsem, sizce verir mi ? Ben söyleyeyim hayır, ama bana o 1000 tl lazım dostum çünkü nikedan o istediğim ayakkabıyı almak istiyorum yada okuldaki kız arkadaşımı cafeye götürüp bir tatlı kahve ısmarlamak istiyorum, erkekler gibi. Gençliğimi yaşamak istiyorum, mahrum kalmak değil, yaşıtlarım dershaneye mercedes cla, superb, f30 ile gelirken, benim home tuşu bozuk iphone 6 plus kullanmam zoruma gidiyor, ben mercedes istemiyorum ya, sadece bi işe emek verip karşılığını almak istiyorum, dolmuşa binersem kahve alamam diye yürümek istemiyorum. yani size asıl sorum şu; ya yokmu arkadaşım az birşey kafası olan herkesin yeterli emeği verdiğinde 3-5 bir şeyler alabileceği online yada reel, tam zamanlı olmayan rahat birşey

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
En kolay yolu kazı yapmak öbür türlü cok zor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
18 yaşındayım, lise mezunu üniversiteye hazırlanan orta gelirli bi ailenin çocuğuyum, kendimi her zaman zeki bildim, ama son günlerde gerçekten “acaba aptal mıyım yoksa şanssız mı) diye düşünmeye başladım. Tanrı beni yaratırken her şeyden azar azar koymuş sanki, her işten anlarım, her şeyde bir yeteneğim vardır, berbat olduğum hiçbir şey yok galiba, tek şey harici, para kazanmak. Etrafımdaki insanlara bakıyorum, internetteki insanlara bakıyorum, bir şekilde çoğu alın teri dökmeden, kolay yoldan, az veya çok para kazanıyor, en azından cebine bi paket sigarasını koyabiliyor, benimse cebimde şu an 25 tl kadar bi para var galiba, belki daha az, gerçekten, kenarda köşede tuttuğum, banka hesabımda duran fazladan 5 tl param bile yok. Ve ben para kazanmak ve çalışmak konusunda hırslıyım, ama bir türlü şansım yaver gitmiyormuş gibi hissediyorum, denemediğim iş kalmadı, illegal dahil, olmuyor gelmiyor ipin ucu bir türlü, şu koskoca dünyada akıp giden devasa nehirden 1 çay kaşığı bile almayı geç, nehirin yanında bile değilim, şimdi şu şekilde cevaplar gelecek, ailenden iste, şu anda babamdan 1000 tl para istsem, sizce verir mi ? Ben söyleyeyim hayır, ama bana o 1000 tl lazım dostum çünkü nikedan o istediğim ayakkabıyı almak istiyorum yada okuldaki kız arkadaşımı cafeye götürüp bir tatlı kahve ısmarlamak istiyorum, erkekler gibi. Gençliğimi yaşamak istiyorum, mahrum kalmak değil, yaşıtlarım dershaneye mercedes cla, superb, f30 ile gelirken, benim home tuşu bozuk iphone 6 plus kullanmam zoruma gidiyor, ben mercedes istemiyorum ya, sadece bi işe emek verip karşılığını almak istiyorum, dolmuşa binersem kahve alamam diye yürümek istemiyorum. yani size asıl sorum şu; ya yokmu arkadaşım az birşey kafası olan herkesin yeterli emeği verdiğinde 3-5 bir şeyler alabileceği online yada reel, tam zamanlı olmayan rahat birşey
Euwestte hesap açıyosun kasıyorsun 30 lvla sonra da plat her plat hesabı 30euro veya dolar artık sana kalmış hadi dikkat et kendine

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Video edit yapmayı öğrenip para kazanabilirsiniz şahsen kuzenim bu işi ekstra yapıyor üni okur iken bir şirketin reklam videosundan duzenlemekten 5k dan fazla para alıyor

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam ücretli editörlük yapabilirsin veya photoshop öğrenip logo banner satabilirsin

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Başlangıç olarak forumda anket yaparak para kazanma rehberleri var, bakabilrisin.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kendinize site kurup blog yazabilrisiniz araya reklam da koyup daha hızlı para kazanabilirsiniz

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İyi günler bro, internette gördüğün kolay para kazanan insanlar zamanında çok yıprandıkları için kolay kazanıyor. Ayrıca para kazanma videoları genelde fake oluyor onları izlemek yerine freelancerlık yapabilirsin. Seni az-çok anlayabiliyorum ama maalesef uğraşmadan, emek vermeden bu dünyada hiçbir şey kazanamazsın. Ek olarak, kendinden hiçbir zaman şüphe etme daha kötü oluyor sonra.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eğer boş zamanın çoksa knight online de biliyorsan o oyunda çok deli paralar dönüyor farm yapıp oyun parası satabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Video edit öğrenmeni ve Shop programlarını öneririm kolayca para kazanırsın Twich'te çok izlenenler bile video edit arıyorlar temiz iş

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eğer yazılım biliorsan ufak ufak kazanabilirsin

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
LoL, Valorant veya başka online oyunlarda kendini geliştir hesap kas sat. Booster ol. MMORPG oyunlarda booster ol farm at, saatlik para al. Babandan 1000₺ isteyip Nike ayakkabı alcam diyosun böyle bir şey yok agam. Eğer zengin bir aile değilseniz o 1000₺ kolay kazanılmıyor. Babana 1000₺ vermiyor diye kızma. Kendin ne yapabilirsin diye araştırmaya başlamışsın takdir ettim. Dediğim gibi hesap satış veya boosting hizmetleri vererek yapabilirsin. Eğer çok iyi bir oyuncu değilsen LoL, Valo vs MMORPG oyun seç bi tane farm atmayı öğren sonra boost hizmeti ver millete. Saatlik farm atacaksın saatlik para alacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Freelancer internetin legal yoldan en fazla ve en kolay kazanabileceğin bir iştir makale yazarak edit yaparak kod yazarak kazanabileceğin bir platform tabii ki ilk girerken biraz zorlansanda sonradan paranın akacağı yerdir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kankam instagramda gündemdeki bir ünlünün sayfasını açıp onun kitlesinin birazını kendi sayfana çekerek instagram sayfanı büyüt. Ona editler felan yap daha sonra sayfa büyüdükçe reklam almaya başlarsın. Ha bu illaha ünlü biri olmak zorunda değil herhangi bir şey de olabilir. Sonra onun üstünden gelir elde edersin. iyi akşamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...