Kardeşimin Başına Gelmişti UyuyamıyoduKorkuyla Anca Kendinizi Kandırırsınız ve psikolojiniz bozarsınız fazla okumayın ve fazla korku filmi izlemeyin
Anlamadım ?insanlar
Bundan Sonra Paylaşamıcam Teşekkür Ederim Bu ARadaGüzelmiş dostum
o bişemi ben arada korku filmi izleyip gece karanlığa doğru koşuyom o yatamıyor ben izleyince daha rahat yatıyom bide tek kişiyim kardeşim abim ablamda yok en iyiside gece dışarda karanlıkta v for vendetta takıp kulaklık takıp dolaşmaktır öneririmKardeşimin Başına Gelmişti Uyuyamıyodu
Post automatically merged:
Anlamadım ?
Post automatically merged:
Bundan Sonra Paylaşamıcam Teşekkür Ederim Bu ARada
AynenKorkuyla Anca Kendinizi Kandırırsınız ve psikolojiniz bozarsınız fazla okumayın ve fazla korku filmi izlemeyin
Çayımla halamı içerken bardağım arayıp telefonumun dün gece öldüğünü söyledi
Denerimde Modası Geçmedimi v for vendettanıno bişemi ben arada korku filmi izleyip gece karanlığa doğru koşuyom o yatamıyor ben izleyince daha rahat yatıyom bide tek kişiyim kardeşim abim ablamda yok en iyiside gece dışarda karanlıkta v for vendetta takıp kulaklık takıp dolaşmaktır öneririm
Aynı Zamanda CaptainMarvel : Anne Baba Koridorda Kimse Varmı Tuvalete GitcemdeBuradada Söylüyorum Realdede Söyledim Ortamlarda , En Güçlü Cin Kabileleri Gelsin Musallat Olsun
"Benim İman Dolu Göğsüm Gibi Serhaddim Var"
VaR Var Cemil Diye Cin Arkadaşım Var Seni Gözetlemeye Alacak Birazdan Asgarda Işınlayacak Seni xDAynı Zamanda CaptainMarvel : Anne Baba Koridorda Kimse Varmı Tuvalete Gitcemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?