Çözüldü BogaRipper.exe hatası (0xc00007b)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ne denediysem olmadı VC++ paketlerimin hepsi tam her şeyim güncel format attım geçmedi lütfen yardımcı olun sabahtan beri acı çekiyorum :) . Belki system32'de dll dosyaları birbirine karışmıştır varsa o dll dosyalarını atabilecek biri çok mutlu olurum

Çözüm
O hata uygulama hatası hocam. (Yani kurman gerek programlardan birinin dll'si eksik ya da hatalı bir şekilde çalışmaya zorlanınca olur).
Temiz bir formattan sonra VC+++ 2005-den 2019(geniş pack'e ) kadar hepsini kurman, DirectX'i de kurman gerekir. Bunları kurunca açması gerekir. Bende yakın zamanda format attım sadece az önce belirttiklerim ve ekran kartının driver'ı yüklü şuan. Ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
O hata uygulama hatası hocam. (Yani kurman gerek programlardan birinin dll'si eksik ya da hatalı bir şekilde çalışmaya zorlanınca olur).
Temiz bir formattan sonra VC+++ 2005-den 2019(geniş pack'e ) kadar hepsini kurman, DirectX'i de kurman gerekir. Bunları kurunca açması gerekir. Bende yakın zamanda format attım sadece az önce belirttiklerim ve ekran kartının driver'ı yüklü şuan. Ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...