Boksa mı gidiyim bodye mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar 16 yaşında 1.79 boyunda içimde her zaman olan büyük bir boksör olma isteği var gerçekten çok istiyorum fiziğim falan tam olarak yerinde o yönden hiçbir sıkıntım yok ayrıca reflekslerimde çok kuvvetli sizce ne yapmalıyım kendimi boksta değerlendirmelimiyim yoksa bodybuildinge mi gitmeliyim.Boks salonunda da body yapabilirim hangisine ağırlık vermeliyim çok ciddi düşünüyorum Allah izin verirse Bilgili arkadaşlardan ricam beni doğru yönlendirmeleri teşekkürler..

Only the dead see the end of war
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kardeşim bak sen hangisinde iyinsen yap

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Boks Tabiki'de :)

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kendi gözüne güzel görünmek veya başkaları tarafından ilgi çekmek istersen bodybuilding yapabilsin ben 1 yıldır fitness yapıyorum faydasını gördüm ama bidaha seçenek şansım olsa boksu seçerdim teknik öğrenmek her zaman önemli

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
body ile boxu aynı anda yapma imkanın varsa beraber götür kondisyon güç hız kazanırsın extra olarak

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Body yaparsan vücudun sağlam olur tek yumrukta yıkılmazsın + kas kütlesi karşıya korku verir sana özgüven. Boksa gidersen çevik olursun ve ömrün yumruk atmakla geçer tanıdığım boksör olup sakatlanıp bırakmak zorunda kalan kişiler var duyma kaybı vs yaşayanlar var risk alacaksan git derim. Onun dışında body'e sadece vücut için değil sağlık için gitmen gerekir azimli çalışkan dayanıklı biri isen buyur bekleriz 6 yıllık body'ciyim bir bardak protein tozu içmedim bu güne kadar. Fakat hantallaştırır sen bir yumruk atana kadar boxör sana 10 tane sallar. Ama sorun şu ki sen o 10 yumrukta sarsılmazsın fakat boxör senin 1 yumruğunda feleğini şaşırabilir. (Her gün düzenli yumruk şınav çek yumrukların güçlensin.)

Üye
8 HİZMET YILI
Boks daha iyi vücut belli bir süre sonra eriyip gidecek.Ama boks daha kalıcı bir özelliği sahip bana gö re

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...