Kankam bunu biliyorum ama çizimler çok eski eski çizimleri olan animeler pek sarmiyor beni ama yine de önerin için teşekkürlerGolden Boy izleyebilirsin komedi tarzında ilgini çekecektir.
Ayıpsın ilk izlediğim Ecchi harem animesi hala yeni sezon bekliyorumhigh school dxd aşırı iyi kanka![]()
evet kanka süper ya benimde ilkim hhahaAyıpsın ilk izlediğim Ecchi harem animesi hala yeni sezon bekliyorum![]()
Varsa başka onerebilecegin yaz kankam listeme ekliyimevet kanka süper ya benimde ilkim hhaha
Ekledim listeye fragmanı güzeldiMy dressup darling
Tusubasa da Ecchi mi var ?tusubasa
Bu şey degilmi ya kız çocuğa kötü davraniyor eziyor filan sonra aslında çocuğun çok güçlü oldugu ortaya çıkıyor güçsüz gibi numara yapıyor kızın ebesini belliyor bu o anime değil miRed Of Healer, beklentilerini aşacak bu konuda. İyi seyirler.
İzledim bunu bromHighschool DxD
O zaman Shinmai Maou no Testament (bu dxd nin daha cesur ana karakterli hali), Prison School.Bu şey degilmi ya kız çocuğa kötü davraniyor eziyor filan sonra aslında çocuğun çok güçlü oldugu ortaya çıkıyor güçsüz gibi numara yapıyor kızın ebesini belliyor bu o anime değil mi
Post automatically merged:
İzledim bunu brom
Onları da izledim kankamO zaman Shinmai Maou no Testament (bu dxd nin daha cesur ana karakterli hali), Prison School.
Ishuzoku Reviewers bunu da izlediysen izleyeceğin ecchi kalmamıştır demektir.Onları da izledim kankam
Çift cinsiyetli melekIshuzoku Reviewers bunu da izlediysen izleyeceğin ecchi kalmamıştır demektir.