Bölüm Hakkında (Bilgilendirme)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu bölümde site içerisinde şu olursa iyi,süper olur ne dediğiniz varsa çekinmeden konu açarak bize bildirirseniz bizde elimizden geldiğince dediğiniz olayları gerçekleştirmeye çalışacağız. Örnek olarak açılması gerek katagori veyahut eklenti varsa bize bu forum altında konu açarak bildirim yapabilirsiniz.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Abi enerji paketi ,dövme ,karakterler ,takla felan gözükse tanıtım videomuz daha iyi olur

Üye
9 HİZMET YILI
Abi lütfen memory ye bir çözüm bul ya açılmıyo

Abi wolftü hack açılmıyo

Üye
9 HİZMET YILI
Valla tek istediğim dword da dövme olması. wolftü

Üye
9 HİZMET YILI
bence wolftü lere fazla güncelleme gelmesin gelince hileyle oynayamıyoruz

Üye
9 HİZMET YILI
Abi Biliyorsun Ki Bu Hilede Karakterden Tut ta Bahamaya Kadar Her Şey VAR Ama Eksik Tek Bir Şey Var O da DÖVME HACK ki Hesaplarımız Bazen Ban Yiyebiliyor Ki Benimki Yedi Şimdi Dövmeli Bir Hesabım Yok Eğer Dövme Hack te Olsaydı Rahatlıkla Oyuna Girip Çıkabilirdim BANI TAKMAZDIM BİLE

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
konu açma sıkıntısının giderilmesi gerekiyor modlar ilgilenmiyolar gibi

Üye
9 HİZMET YILI
wolftü Hack'de silah atma ve dövme hilesi gelmesini temenni ediyorum.
Bir de isim değiştirme hilesi olsa iyi olur diyecektim ama şu an onun da çalışmasını yapıyorsunuz galiba.

Üye
9 HİZMET YILI
Nader wolftü Dword Hack İyi Olmuş Ama Silahı Yere Attıktan Sonra Kimse Alamıyo Bu Sorunuda Halletseniz

Üye
9 HİZMET YILI
ABİ DWORD REMAKE YE GİRDİGİMDE YANİ HİLEYİ YAPTIGIMDA COLUND İN İT FXDB VE XİNGCODE DOLARKEN WOLFTÜ ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR Bİ EL ATAN NADER ABİ ?

Üye
9 HİZMET YILI
abi DWORD REMAKE beeta testeymiş diyer hilelerde güncelleniyor ne zaman hileler çalışacak

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
abi dövme karakter enerji paketi karakter setleri yere silah atma eklense çok güzel olucak

Üye
9 HİZMET YILI
abi lütfen bu wolftü hilelerini düzeltin hep güzcellleniyor yada beta test diyor :(

onurarslan' Alıntı:
abi dövme karakter enerji paketi karakter setleri  yere silah atma eklense çok güzel olucak

aynen

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Kayıtlı üyeler'in konularını onaylamaktan başlayın bence

Üye
9 HİZMET YILI
Ya abi kurban olam şu dwordu yapın beta test dıyo kullanamıyom uyuz oldum abim ya memoryhackers ailesi lütfen bian once hilemizi yapın siz olmadan oynuyamıyoruz lütfen olsun bianonce dword vip hack envanter karakter hilesi olsun diyorum abi Teşekkürler.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Sitede Gereksiz KOnu paylaşan çok Sitede ve yorumlarda Gereksizlik çok olduğundan bence Öle bişey yapılması lazım yani bu bölüm ile ilgili birazcık daha yetkili alınıp gerekszi konuları reddedip gereklileri onaylaması lazım
Gereksizden kastım : Dword Betada napmalı=Aeriaya gir
Gerekli : Bir program kodlama Sonra mesela Yararlı işte Çok merak edilen bir soru Filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...