Bölüm Hakkında (Bilgilendirme)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu bölümde site içerisinde şu olursa iyi,süper olur ne dediğiniz varsa çekinmeden konu açarak bize bildirirseniz bizde elimizden geldiğince dediğiniz olayları gerçekleştirmeye çalışacağız. Örnek olarak açılması gerek katagori veyahut eklenti varsa bize bu forum altında konu açarak bildirim yapabilirsiniz.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
İlginiz alakanız ve bu hassasiyetiniz için yönetime teşekkür ediyorum.

Benim önerim şöyle ;

Onay sistemini kaldırırsanız size minnettar oluruz . biliyorum reklamımıza tıklayınca para kazanıyorsunuz ama bizi mutlu etmek için onay sistemi onayını kaldırmanızı rica ederiz.
Benimde ricam siktir git.Rica ederiz kazandığımız 3 kuruşta gözünüz olduğu için :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ABİ YENİ YAMANIN HİLESİ NE ZAMAN GELİCEK MERAK İÇİNDEYİZZ ACİL CEVAPP
(SEVİLİYORSUN MEMORY AİLESİ )

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu bölümde site içerisinde şu olursa iyi,süper olur ne dediğiniz varsa çekinmeden konu açarak bize bildirirseniz bizde elimizden geldiğince dediğiniz olayları gerçekleştirmeye çalışacağız. Örnek olarak açılması gerek katagori veyahut eklenti varsa bize bu forum altında konu açarak bildirim yapabilirsiniz.
abi yeni yamanın hilesi olursa süper olur akın ederizz bide nakit hilesi olsa efso olurr

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Benim önerim şu,
Hile kodlamaya yeni başlayanlar herhangi bir oyunda hile yapsın ve hileden anlayan yani kodlamayı bilen yada uzun bir süredir hile kullananlar hileleri test ederek eksiklerini söylesinler

Üye
8 HİZMET YILI
SA ben wolftu oyuncusuyum ama 1 haftadır sıteye gırıs nayı olmuyor ve kac tane vıdıo ızlememe ragmen lütfen yardım edın bılen varsa cevapla tıcket atsın

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Selam Kardeşim Ben zulu Hwıd Yedim Loaderi İndirdim Hwıd Banı Kaldırmak İçin Ama Seçtiğiniz Hile Bu Versiyon İle Uyumlu Değildir Diyor Yardım Edermisin.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
@nader11ndeu bence hile kodlayanlar için 3/5 kuruş kazanması için siz bi link kısaltma sitesi yapın veya bi link kısaltma sitesi belirleyin kazansınlar daha istekli hile atsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...