Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yönetmen, Erhan Baytimur, Senaryo, Coşkun Gündoğdu Ayça Baytimur, Oyuncular, Cenk Ertan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cavit Çetin Güner, Kübra Dilara Çelen, Çiğdem Batur Güzel, Emel Dede, Ozan Güler,Türü, Aksiyon, Orijinal Adı, Bordo Bereliler Afrin, Bordo Bereliler Afrin fragman, Bordo Bereliler Afrin film fragmanı, Bordo Bereliler Afrin özeti, Bordo Bereliler Afrin yeni fragman,
images (1).jpeg

ÖZET VE DETAY

Yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor. Afrin'de başlayıp İnegöl'de son bulan bir operasyonun konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Cenk Ertan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cavit Çetin Güner, Kübra Dilara Çelen, Çiğdem Batur gibi isimler yer alıyor.

BİLGİLER

Yönetmen : Erhan Baytimur
Senaryo : Coşkun Gündoğdu Ayça Baytimur
Oyuncular : Cenk Ertan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cavit Çetin Güner, Kübra Dilara Çelen, Çiğdem Batur Güzel, Emel Dede, Ozan Güler, Oğuz Yağcı Balamir, Emren Ergun Kuyucu, Gencer Güvercin, Mehmet Dindar, Erol Yavan
Türü : Aksiyon
Orijinal Adı : Bordo Bereliler Afrin
Yapımcı Firma : 16 Yapım Medya
Yapım Yılı : 2018
Yapım Ülkesi : 16 Yapım Medya
Vizyon Tarihi : 23.03.2018

FRAGMANI

Son düzenleme:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Cok fazla askeri dızı cıkıyor bu aralar ama sefkattepeyı unutursak kalbımız kurusun

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Bordo bereliler Suriye filmini izleyen biri olarak oldukça amatör ve sıklıkla mantık hataları vardı. Heleki Cenk Ertan'ın filmdeki oyunculuğunu hiç beğenemedim, olmamıştı yani. Zaten bu oyuncunun da daha önce herhangi bir savaş filminde rol aldığını bilmiyorum. Bu seferde aynı hataları tekrar ettirirlerse izleneceğini düşünmüyorum. Yapımda adı geçen öyle kaliteli isimler göremedim zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ya herşeyden mi prim yapılır arkadaş ilk ben yapiyim de izlensin zihniyetin den kurtulamadı yönetmen tayfası tamm güzel evet gurur duyduk ne kadar gurur duysak az askerlerimiz ile ama bu kadar da fazla bir o kahramanları katmadığımız kalmıştı

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
oğlum bu film çok iyi... savaş sevmiyom ama çok güzel olmuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...