Börü Dizisi (Efsane geliyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkes Dağ serisini izlemiştir diye düşünüyorum.Dağ 1,2 Filmlerinin oyuncu kadrosuyla,rekorlarların kıracağını düşündüğüm bir dizi ekranlara gelmek üzere.Bilmeyenler var ise paylaşmak istedim efsane kaldığı yerden devam edecek :D
(Yazıları alıntı yaparak,düzenleyip paylaştım)

Film Bilgisi
Dağ filminin ekibi ”BÖRÜ” isimli dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.Dizi Dağ serisinin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Alper Çağlar yönetmenliğinde yapılıyor.Gişe rekorları kıran Dağ 2’nin ardından Börü’nün çekimlerine başlayan Alper Çağlar’ın iddialı bir proje çıkartacağı kesin :)

Insignia Productions ile ÇağlarArts’ın ortaklaşa yapımını üstleneceği Börü, Star Tv’de yayınlanacak. Dizide 10 ay süren araştırmayla Polis Özel Harekat timinin intikam hikayesini ele alınacak.Her biri 60 dakika'dan oluşan 6 bölüm'den oluşacak ve sinema filmi kalitesinde televizyonlarda ekrana getirilecek.Dizi 2017 Sonbahar ayında yayınlanacak,Büyük finali'de 2018 Sonbaharında sinemalarda yayınlanacak.Dağ serisinde rol alan oyuncuların da yer alacağı, hazırlıkları devam eden ‘Börü’''nün Oyuncuları, çekim öncesinde özel bir kampa girerek aldıkları üç aylık bir taktik eğitimle diziye hazırlandı.

Konusu
2014 baharında Türkiye;Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem.Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatacak.

Oyuncuları;
-Serkan Çayoğlu
-Ahu Türkpençe
-Fırat Doğruloğlu :cool:
-Can Nergis
-Mesut Akusta
-Emir Benderlioğlu
-Murat Arkın
-Ahmet Pınar
-Bedii Akın
-Armağan OĞUZ
-Kerem BURSİN

POlqk5.jpg

Dizi Fragmanı

Dizi Müziği

Son düzenleme:
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
güzele benziyor @Titanic Dediği Gibi izlemeden bişe diyemeyiz :D

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Konu içi yazıların renklerinde düzenleme yapınız konunuz kötü duruyor aksi taktirde konunuz silinir. İyi Forumlar.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Kör Oldum

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Film Guzele benziyor ve tanitim muzigide hosuma gitti

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Börü filminin yapımcısı dağ2 ve dağ1 in yapımcısı olduğu için film gerçekten güzel olucaktır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...