BÖRÜ Sinema Filmi | İlk Fragman Yayınlandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Sonun'da, bu film'i dizi olarak sunmayacaklardı tutmadı böyle kahramanlık konusu olanlar film olma'lı efsane geliyor tekrardan :)

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Güzel yapmıslar ama diziyken pek hosuma gıtmemıstı

Tony Stark Kurtarıcınız Olacak!
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Börü Filmi Gerçek Hayat'ı Anlatmaktadır Gerçek Bordo Bere Kıyafetleri Ve Orjinal Askeri Silahları En İyi Diziydi Efsaneleri Kapatıyorlar.
Ne Söz , Ne Savaşçı vede Ne SenAnlatKaradeniz Börü Gibi Olamaz. Börü Zaten Yetişkinler İçin Yapılan Bir Film. Küçük Kardeşlerimiz İzliyor Bune Ya Söz Daha On Numara Diyor.
Piyasa Kötü Söz Ve Savaşçı Gibi Diziler Bitiyor Üzülüyorlar Sorarım Börü Bitince Kaçta Kaçınız Üzüldü?

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Börü Filmi Gerçek Hayat'ı Anlatmaktadır Gerçek Bordo Bere Kıyafetleri Ve Orjinal Askeri Silahları En İyi Diziydi Efsaneleri Kapatıyorlar.
Ne Söz , Ne Savaşçı vede Ne SenAnlatKaradeniz Börü Gibi Olamaz. Börü Zaten Yetişkinler İçin Yapılan Bir Film. Küçük Kardeşlerimiz İzliyor Bune Ya Söz Daha On Numara Diyor.
Piyasa Kötü Söz Ve Savaşçı Gibi Diziler Bitiyor Üzülüyorlar Sorarım Börü Bitince Kaçta Kaçınız Üzüldü?
Söz izliyorum boruden 1 kere haberım oldu bıtırdıler onuda söze devam boruyede bakcam fılmıne

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Söz izliyorum boruden 1 kere haberım oldu bıtırdıler onuda söze devam boruyede bakcam fılmıne
Söz Dizisi Anca Dragan Ratkoviçle Uğraşmaya Devam Etsin. İçeriksiz Bi Dizi Söz.
İçerik Arıyosan Börüye Göz At Hem Eğlenceli Hem Heyecanlı,Aksiyon,Komedi,Dram Dizisi Filminide Dört Gözle Bekliyorum.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Söz Dizisi Anca Dragan Ratkoviçle Uğraşmaya Devam Etsin. İçeriksiz Bi Dizi Söz.
İçerik Arıyosan Börüye Göz At Hem Eğlenceli Hem Heyecanlı,Aksiyon,Komedi,Dram Dizisi Filminide Dört Gözle Bekliyorum.
kardeşim söz ciddi senaryosu harıka reytınglerı tavan kral bı dızı :9

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
İlk 20 Bölümden Sonra Saçma Sapan Bir Dizi Oldu İzliyorum Aradada Saçmalığa Devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...